Aftermovie a jarní prázdniny

Ahojte, hrozně moc děkuji za krásné komentáře k našemu maturitnímu plesu. Velmi mě potěšily :). Jelikož už máme souhrnné video (aftermovie), přikládám ho sem. Snad se bude líbit :)


Kdo by se nudil, může se podívat na 40 minutový záznam z nástupu, proslovu, šerpování a tance s učiteli a rodiči :D


To by bylo k našemu maturáku všechno. Tento měsíc budeme fotit tablo, potom dám vědět, jak focení probíhalo :)

Minulý týden jsme měli jarní prázdniny. Sníh bohužel nenapadl, tudíž jsem běžky vytáhnout nemohla. Na běžkách jsem byla naposledy před rokem. Letos nebyl žádný sníh, mrzí mě to, ale co se dá dělat. O prázdninách jsem se hodně učila na maturitu (každý den). Nechala jsem si ustřihnout konečky mých dlouhých vlasů (už nebyly zdravé), byla jsem na koních (udělala velký jarní generální úklid :D) a včera byla na tenise v Rakousku. Byli jsme tam s týmem už v lednu. Trénujeme tam na jiném povrchu. Hráli jsme tři hodiny (nehrála jsem ale celou dobu, bylo nás tam víc), 4 sety, docela mazec :D, ale bylo to super :). Hráli jsme smíšenou čtyřhru. Přišel se na nás podívat domácí trenér, aby viděl, jak hrajeme, jelikož na jaře budeme mít s místními přátelský turnaj, tak aby věděl, koho ke komu přiřadit. Před "přátelákem" tam pojedeme ještě jednou trénovat. Je tam skvělý povrch (pomalejší než v hale :D), dva kurty vedle sebe, nádhera.
V pátek budeme mít poradu s týmem před začátkem nové tenisové sezóny. Moc se těším. Bude to moje druhá sezóna, tak snad už nebudu tolik nervózní a konečně něco uhraju :). Z minulého roku jsem si odnesla spoustu zkušeností. Trénuji pravidelně, řekla bych, že docela dost, tak snad se to ukáže :). Ještě nemáme termíny zápasů, snad se nebudou moc krýt s přijímačkami a maturitou, škola má v tomhle ohledu samozřejmě přednost. Těším se, co nám nová sezóna přinese :).

Moc děkuji, že stále chodíte na můj blog, i když teď kvůli škole tolik nepřidávám. Moc si vážím toho, že sem zavítáte :).
Na závěr přikládám fotku ze sobotní pohodové vyjížďky :)


Mějte se krásně! :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky