Co je nového?

Ahojte, doufám, že se máte, v těchto těžkých chvílích, aspoň v rámci možností dobře.


Zavřeli nám školy, sportoviště, zakázali nám volný pohyb. Snad to aspoň pomůže.
Upřímně, asi bych radši chodila do školy. Je pravda, že teď mám více času na učení, ale učitelé nám stejně posílají kvantum úkolů. Mimo jiné i do předmětů, které pro mě nejsou prioritní (nematuruji z nich). Uvidíme, kdy půjdeme do školy. Už si ji moc neužijeme, ani spolužáků...
Za necelý měsíc (8.4.) dělám první maturitní zkoušku, sloh z češtiny. Na konci dubna mám mít přijímačky na první vysokou školu, kam se hlásím. Budou vůbec maturity a přijímačky? Nikdo neví. Bylo by to hodně náročné všechno oddalovat a pak hledat jiné termíny.
Ve čtvrtek jsme měli fotit tablo. Akce se samozřejmě konat nebude. Bude vůbec poslední zvonění, které máme mít 24.4.? Máme vymýšlet písničku, kterou budeme zpívat nižším ročníkům, vymýšlet kostýmy...?
2.5. nám má začít tenisová sezóna. Potřebujeme pilně trénovat, sportoviště se ale zavřela. Na venkovní kurty je ještě brzy. Máme antuku, je potřeba ji uválcovat a připravit. Nejde jen přijít a hrát. Je pravda, že ani nevíme, jestli soutěž vůbec bude... Minulý týden jsme si zkoušeli nové teplákovky a trika. Celý tým budeme mít stejné oblečení. Těším se, až přijde, jak to bude vypadat :).
Nevím, jestli mohu jet na koně, nebo je to zakázané... Doufám, že mě nezabijí, až tam přijedu, jak moc budou mít energie :D. Naposledy jsem tam byla v sobotu. Zákaz je do příštího úterý, tak snad budou po týdnu v pohodě. Mají velký výběh, takže když chtějí, mohou se proběhnout. Pořádají tam vlastní závody. Vede je nejmenší poník :D.
Dnes bylo nádherně. Škoda sedět doma, i když musíme. Šly jsme se sestrou aspoň za dům, kde máme les, na malou procházku. Cestou jsme našly dva kamínky. Týden jsem ve facebookové skupině Kamínky. Pozvala mě tam kamarádka. Je tam už skoro 50 tisíc členů. Lidé malují kamínky a pak je rozmisťují po okolí. Kdo je najde, ten si je může vzít. Někdo je našel i na Kapverdách! My dnes měly také štěstí, našly jsme rovonu dva :). Je to maličkost, ale člověku udělá velikou radost. U terasy máme kočičky. Včely už pilně opylují. Vyfotila jsem pár fotek. Fotila jsem na mamky mobil, má opravdu dobrý foťák.
Zítra jdeme se ségrou donést babičce a dědovi oběd. Uděláme dobrou věc a projdeme se legálně po venku. Těšíme se.
Přeji Vám hodně síly v těchto nepříjemných dnech. Všechna opatření už mě dost znervózňují. Snad bude vše co nejrychleji za námi. Jak se říká, po každé bouři jednou vyjde slunce. Akorát ještě nevíme, kdy. Mějte se rádi a dávejte pozor na okolí! O sebe se nebojím, ale o své prarodiče ano. Je jim 82 let. Musíme být zodpovědní.

Na obrázku může být: jídlo
Nalezené kamínky



Fotka ze sobotní krásné vyjížďky na Vlastíkovi (říkám mu mamut, je to obr, má 800 kg :D). Je to velký mazel :)
Na závěr přikládám fotku našeho králíka, který nějaký koronavirus fakt neřeší. Je to náš pohodář Úžasný

Komentáře

Oblíbené příspěvky