Fotky modelů

Ahoj, ve čtvrtek jsem se vydala fotit. Chtěla jsem fotky při západu, tak jsem čekala, než sluníčko trošku zaleze. Ale co se stalo? Objevily se mraky :/.. Koníky jsem měla připravené, tak jsem to i přes mraky šla zkusit. Výsledek ZDE.


Je poslední měsíc školního roku :O. Asi jsem divná, ale nechce se mi ze základky :(. Co vám?
Jaké máte plány na prázdniny? Já asi přednastavím nějaké články :). 2.-9.7 jedeme s Hančou na koňský tábor jako pomocnice u koní. Už jsme tam byly. Jsou tam moc fajn lidé, takže se těšíme :). Potom pojedeme s koníky na skautský tábor. Budu hrát tenis s trenérem :) (přes šk.rok nemohl, protože je na VŠ v Praze) - teď hraji s taťkou :), moc mě to baví :) (dneska jdeme ;)). Pojedeme asi na mini dovolenou na sever Čech (Sněžka apod...), asi vezmu modely :). Jinak budeme u koní :) atd..

V pátek měl náš nejmenší člen jezdeckého klubu (do kterého chodím) 14té narozeniny. Beníku, přeji ti všechno nejlepší, hodně zdraví a pohody a ať nás ještě dlouho obšťastňuješ svými usměvavými kousky :*! Mám tě moc ráda <3! Když jsme přešly do toho klubu. První koník, na kterém jsem tam jela a na kterém jsem pak jezdila byl on, Beník :3. Malý, krásný, Shetlandský pony. Který má veselou povahu, je roztomilý, přítulný a umí si i vyhodit z kopýtka ;) :), ale je moc hodný.

Fotka z pátka


Fotka z roku 2014, kdy jsme do onoho klubu začaly chodit :)



_________________________________________________________________________________________________________

Ještě přidám jednu fotku z pátka.

Komentáře

Oblíbené příspěvky