Školní výlet - po balvanech České Kanady

Ahoj, omlouvám se, že jsem dlouho nenapsala, ale minulý týden byl opravdu pořádně nabitý!
V úterý jsme šli na školní výlet, ve středu byl T-Mobile Olympijský běh a ve čtvrtek vyhlášení Dačického datla. O víkendu jsem byla společně s Hančou na závodech v Dešné. Hanča s Jumbíkem závodili, o tom vám určitě napíše sama :). Jinak jestli se chcete o našich akcích ve stáji dozvídat jako první, dejte Like na naší stránku na FB - Hafling Club Mutišov. Tam všechny novinky píšeme :).

Tento článek bude o úterním školním výletu. Přesunul se z pátka na úterý. Protože v pátek bylo deštivo a byl to "pochoďák". Ušli jsme cca 15 km. Nešli jsme daleko, po okolí. Protože na Den Země máme každý rok také nějaký program, a to jsme byli docela daleko. Na tento výlet jsme šli sami - jen naše třída.

Počasí vyšlo. Moc jsme si to užili :3!

Šli jsme po balvanech nádherné České Kanady. První zastávka byla na kameni, kterému se říká Ďáblův chléb. Tvar má opravdu jako chléb :). Balvany klouzaly, takže to nebylo úplně jednoduché vylézt nahoru a pak dolů, ale všichni jsme to zvládli. Někdo si roztrhl kalhoty :D, ale bylo to bez úrazu :)!


Přešli jsme přes kemp a rybník Zvůle.


Podívali jsme se na hraniční kámen Čechy - Morava.

Z pohledu fotografa (mě :D) - vlevo Čechy, vpravo Morava (doufám, že to říkám dobře). Tyto hranice byly do roku 1969 (myslím že 69. Prostě okolo 70. let).


A potom jsme šli na...... Ďáblovu zadnici! To byl cíl našeho výletu :D. Ano, opravdu se tak jmenuje, i tak vypadá! ,,Prostě deváťáci šli do pr....!" :'D

No jen se podívejte na fotky, je to úplný zadek!



Potom jsme šli na rozhlednu U Jakuba, ze které byl nádherný výhled!

Z lesa vedla pěkná loučka dolů. Pěkná nebyla po chvilce, kdy nás kluci vzali a táhli nás po té louce po zadku -_-! Prostě a jednoduše, jeli jsme z Prde*e po prde*i :D... Tady to je ta louka.


Pak jsme stoupali do STRAŠNÉHO kopce na Měděný vrch, ale výhled stál za to :). A rostly tam borůvky! Takže jsme se hned posilnily a dobili energii :).


Podívali jsme se na Filipovy kameny, kde byl krásný mech :3.


Cestou na do obce, kde jsme čekali na autobus, jsme šli hodně hustým lesem, kde bylo vysoké kapradí jako my a samozřejmě naši vtipní kluci se museli schovat a pak na nás hromadně vybafnout -_-! Vůbec je tam nebylo vidět :D. A pak jsme přišli do obce, kde jsme čekali na autobus, který nás dovezl domů. Hodně jsem fotila, fotky ZDE. Prošli jsme opravdu hodně kamenů :).
Byl to moc fajn výlet! Strašně moc se mi bude stýskat :'(!
Co bych dala za to, abych ještě nějaké roky zůstala na základce. Naštěstí budu chodit na SŠ do stejné budovy, takže budu lidi ze ZŠ vídat. Ale stejně :'(, vůbec se mi nechce pryč :'(....


Co budete mít na vysvědčení? Já pochvaly a vyznamenání. Zítra se rozloučíme s pedagogy, budeme mít proslov apod...


V neděli jedeme dělat s Hančou instruktorky na koňský tábor. Přijedeme v sobotu (9.7.). Přednastavím sem článek o Olympijském běhu a vyhlášení Dačického datla. Pak bude nějaký ten článek o táboře a pak o modelech :3, moc se těším, až je budu fotit! Pak pojedeme s koníky na skautský tábor vozit děti. Budu chodit na tenis. Pojedeme na týdenní dovolenou, budeme pořádat závody. No prostě, bude toho hodně!

Mějte se krásně a přeji Vám krásné prázdniny!!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky