Nový školní rok

Ahoj, měl být článek o našich závodech, ale ještě nejsou všechny fotky od fotografa. (Samozřejmě sem nebudu dávat všechny, ale jen některé, vybrané.) Fotili i mí rodiče a pak já, takže ty fotky sem také příště dám ;).
Jinak jsme byli v sobotu na závodech v blízké stáji. Bylo to fajn! O tom bude také samostatný článek :).

Tento článek je o novém školním roce. Prostě a jednoduše o škole.

Jsem prvním rokem na střední škole (gympl). V pondělí a ve středu máme 6 hodin, v úterý a ve čtvrtek 9 (včetně 1 volné) a v pátek 5.
I když jsme ve stejné budově jako na základce (z naší minulé třídy je nás 5), cítíme se jako cizí :D.
Dohromady je nás ve třídě 27.
Někteří učitelé jsou hodně v pohodě :). Někteří detailisti (tabule se musí mazat zleva doprava! - Houbou a hadrem. Nesmíme mít přes židli přehozený svetr...., no prostě takové úsměvné věci :).), ale musíme si zvyknout.
Kolektiv je dobrý. Za týden jedeme na adapťák. Na tři dny. Pojedeme na kole. Budeme si sami vařit atd. Snad to bude legrace :D.

A co vy, ve škole? Jaký máte rozvrh? A vy, kteří jste přestoupili na střední, jaký máte kolektiv? Budeme mít adapťák? Líbí se vám ve škole? Popř. na jaké jste?

To je asi k tomuto článku vše. Nebudu vás moc nudit psaním o škole. Té máme všichni dost sami, takže tak.
Samozřejmě přes školní rok budou články vycházet méně, protože jsem na střední, takže to s učením bude těžší než na základce. Budu se snažit aspoň 1 článek za týden, ale nic neslibuji. Může se stát, že nám navalí několik písemek a já opravdu nebudu mít čas. Což doufám chápete. (PS: Už máme domácí úkoly :D. Už nám je navalili v pátek :D...)


Mějte se krásně! Ještě bych vám chtěla připomenout, že do 11. září je zápis SR!!! Takže se když tak hlašte ZDE! (Platí i pro nynější SR.)

Příští článek: VIII. Jezdecké hry Mutišov

Komentáře

Oblíbené příspěvky