VIII. Jezdecké hry Mutišov

Ahoj, je tady slibovaný článek o VIII. Jezdeckých hrách, které se konaly v naší stáji.

Závody se konaly v neděli, 28.8.2016.
Počasí krásně vyšlo a celkem se sešlo okolo 30ti koní.
Tyto závody jsou u nás již tradiční. Je to spíše takové setkání s přáteli od koní a pohodový den s koníky z okolních stájí.
Zde vidíte plakát:


Přípravy v plném proudu

První disciplínou byla jízda zručnosti. Na tuto disciplínu se přihlásilo asi 35 jezdců :))). Hlavně dětí. Je to zábavná soutěž hlavně pro menší jezdce, aby si zkusili atmosféru závodů :). Vodila jsem celkem 3 jezdce z našeho kroužku. Jednu holčičku, která chodí do 1. třídy a je mooc šikovná :)! Pak jsem si jízdu zručnosti zajela i já (2x - na dvou koních, aby se projeli :)).
Oba koníci jsou strašně moc šikovní a získali jsme 1. místo (s Juráškem) a 3. místo (s Lindou) :)
Velkou radost mi udělalo, že děti z kroužku závody zvládly na jedničku a moc jim to šlo :)! Což je určitě "nakopne" k dalšímu pokračování v krásném sportu - jezdectví :).
Naše nejmladší jezdkyně :)

Já s Juráškem (běžíme do cíle)

S větrem o závod :)!

Na dekorování :)

Čestné kolečko

Další disciplína byl křížkový parkur. Toho jsem se zúčastnila na Jumbovi. Jelo se mi pěkně. Nezáleželo mi na čase, ale na tom, abychom to ve zdraví dojeli. Což se povedlo. Jumbo je moc šikovný <3.
Video mám na svém FB (kdo mě má v přátelích).

Třetí disciplínou byl parkur 60 cm. Ten jsem do poslední chvíle nevěděla, jestli pojedu. Protože moc neskáču. Ale nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím. Jela jsem to na pocit, na čas jsem nemyslela. Jen na to, abychom to zvládli a to se nám povedlo :) :3. Nakonec z toho bylo 11. místo.

Dalších disciplín (80 cm a Mini-Maxi) jsem se neúčastnila.

Byly to skvělé závody se skvělými výkony!
Děkuji moc za vše (rady, půjčení koníků apod.) :)!

Některé fotky jsou ode mne a některé od profesionálního fotografa Petra Hila. Moc děkuji.


Reportáž z našich závodů byla i v místních zprávách :). Tak vám sem hodím screen, kde mávám na dekorování jízdy zručnosti :). Na fotce jsem s Juráškem. Čestné kolo jsem oběhla pouze s jedním koníkem :D, dva bych dohromady opravdu nezvládla :D...

PS: Byl ukončen nábor SR, jestli se ještě někdo chce přihlásit, máte poslední možnost -> napsat do komentářů pod tento článek. Od příštího článku je budu aktualizovat.

Příští článek: Jezdecké hry u Starého Hobzí

Komentáře

Oblíbené příspěvky