Novinky

Ahoj, vítám Vás u dnešního článku.


Nedávno jsem si pochvalovala, jaké je krásné jarní počasí, ale teď se to otočilo. V pondělí sněžilo. Docela nečekané v dubnu :D. Vločky se objevily i v následujících dnech.
Zajímavé, jak nás počasí dokáže překvapit. Jaro, teplo, sluníčko a za chvilku zima a sníh s deštěm.
Tak už se zase těším na jaro :D.

Jak u Vás dopadly Velikonoce? K nám přišlo 11 part a celkem 18 koledníků. První přišel chvilku po deváté hodině. Jak to bylo u Vás?
Obarvili jsme opravdu dost vajíček a hodně jich zbylo, takže jsme je potom ještě dva dny nosily do školy :D. Měli by je nosit spíše kluci, ale když zbydou, musí i holky :D.

A teď něco k budoucím akcím, kterých se budu účastnit :-).
Za týden budou čarodějnice, ale na to moc nemyslíme. Připravujeme se totiž na první výjezd sezóny. Distanční jízdu do nedaleké stáje. Snad se nic nestane a všichni si ji užijeme.
Za 14 dní (6.-8. května) pojedu s Hančou a ostatními z naší stáje do Borové (u Českého Krumlova) na soustředění všestrannosti. Bereme s sebou dva koníky - Jumba a Colina. Bude jezdit Hanča (na Colinovi) a dvě kamarádky se budou střídat na Jumbovi. Já budu pomáhat a podporovat.
Je tam opravdu nádherně. Poprvé jsme tam byli minulý rok a moc se nám tam líbilo. Mají tam krásný areál <3.


K modelům
Teď tak přemýšlím a došlo mi, že tady ještě není profilek Onyxe :O :D. Což musím co nejdříve napravit :-). Tak se na něj těšte. :-)


Přeji Vám pěkný víkend!
Leník

Komentáře

Oblíbené příspěvky