Okresní a krajské kolo

Ahojte, pravidelní čtenáři si jistě pamatují prosincový článek o ping-pongovém turnaji, který jsme vyhrály (kdo nečetl, ZDE odkaz).


8.1. jsme se vydaly na okresní kolo. V jedné tělocvičně soutěžili společně chlapci i dívky, nižší gymnázium (+ ZŠ) i vyšší gymnázium, takže byl docela šrumec. Týmy byly tříčlenné. Jednička, dvojka a náhradník. Zápas probíhal takto - hrála vždy jednička s dvojkou, dvojka s jedničkou, čtyřhra, jednička s jedničkou a dvojka s dvojkou. Hrály jsme myslím 4 zápasy. Zúčastnila jsem se pouze jedné čtyřhry a tu jsme vyhrály. Vyhrály jsme i všechny 4 zápasy, tudíž jsme se radovaly z vítězství v okresním kole a postoupily jsme do kola krajského! Kluci se taky nenechali zahanbit a také vyhráli. To samé i mladší kluci. Další týden se tedy konala krajská kola. Naše škola se zúčastnila ve třech kategoriích (mladší žáci, SŠ chlapci, SŠ dívky). Takže úterý, středa a čtvrtek byl ve znamení ping-pongu :D.
My jsme jely ve středu, do našeho krajského města - Českých Budějovic. Pod fotbalovým stadionem byla krásná ping-pongová hala se šesti stoly. Sešly se 4 týmy. Já jsem si bohužel nezahrála, ale i tak to byla moc fajn. Holky podlehly jenom jednomu týmu, takže se domů vezly stříbrné medaile. Na republiku postupují bohužel jen vítězové, ale i tak jsme byly moc spokojené. Holky z vítězného týmu hrály 2. ligu, takže jsme se s nimi opravdu nemohly měřit.. My pinkáme pouze doma pro radost :D.
Na závěr přikládám fotky.
Okresní kolo:

Na obrázku může být: 6 people, people smiling , stojící lidé

Krajské kolo:
Na obrázku může být: 3 people, people smiling , stojící lidé


Stolní tenis hraji ráda, ale trošku mi to kazí úder v tenise. V tenise pak údery nedotahuji :D. A co Vy? Hrajete ping-pong?

Komentáře

Oblíbené příspěvky