Narozeniny

Ahojte, chtěla bych Vás přivítat u narozeninového článku. Dnes můj blog slaví 7. narozeniny :-)! Toto letí! Nikdy by mě nenapadlo, že mi psaní blogu vydrží takovou dobu a bude mě tak moc bavit. Ze začátku to byl blog o modelech koní, které jsem sbírala, sice už si nekupuji žádné nové modely, ale stále všechny mám vystavené na poličce a ráda se na ně dívám :-). Díky nim jsem poznala skvělou komunitu lidí, s některými jsem se setkala i osobně. Modely mě také naučily fotit a vyjadřovat se v článcích. Díky nim jsem tady :-). Sice se téma blogu změnilo, ale je to stále ten samý blog, se stejnou adresou, mou přezdívkou, který tu byl vytvořen 24.4.2013. Nyní je pro mě blog takovým deníčkem, kam přikládám fotky, které jsem vyfotila, místa, která jsem navštívila, píšu si sem, co jsem kdy zažila. Je skvělé podívat se klidně 5 let zpátky, co jsem tyto dny dělala. Když se kouknu na články, které jsem na začátku psala, byla to dost velká tragédie :D, vyjadřování apod., ale tak, každý někdy začínal ;).
Za těch sedm let se toho hodně stalo. Vystřídala jsem stáje, našla jsem svého vysněného pohádkového koně Juráška <3, ze základky jsem přešla na střední, kterou, doufám, za dva měsíce dodělám :D, začala jsem hrát pravidelně tenis, našla jsem spoustu nových přátel, udělala jsem si řidičák, navštívila jsem Skotsko, stala se ze mě pomocná vedoucí na táborech, brigádničila jsem na dačické věži... a spoustu dalšího. Blog se mnou sdílel nepřeberné množství zážitků a doufám, že ještě nějakou dobu spolu budeme :-) :D. Stále mě moc baví psát. Doufám, že blog neskončí, protože už několikrát jsme byli blízko této krizi... Články bych si moc ráda chtěla uschovat, protože v nich mám kus sebe, daly mi velkou práci a je jich tu opravdu nepřeberné množství. Ráda vzpomínám nad uplynulými událostmi, které mám tady zapsané. Počítala jsem to a tento článek je 734. na tomto blogu :D. To je číslo. Ze začátku jsem psala opravdu hodně, skoro každý den, teď už nejsou nápady a ani čas, ale vždy se snažím udělat si na blog čas a, v rámci možností, pravidelně psát. Jak jsem avizovala na začátku roku, teď je článků samozřejmě méně, protože se připravuji na maturitu. Proto moc děkuji všem, kteří sem chodí, čtou si moje články a komentují je. Dělá mi to velkou radost :-)! Ani díky Vám by tento rok neoslavil tolik let, kolik má. Bez odezvy se samozřejmě píše špatně. Také bych moc chtěla poděkovat všem, kteří mi pomáhali na začátcích. A někdo takový se najde i mezi nynějšími aktivními blogery, moc díky, Jeife <3! Pamatuješ na ty několikahodinové hovory na Skype? To jsou zážitky :D. Také moc děkuji Áje za skvělý design :-). Ze sběratelek je tady dlouhou dobu i Šíša. Moc Tě zdravím <3
Z nynějších blogerů, které sleduji, jsem potkala Hrušku a Marušku. Moc si vás holky vážím :). Vážím si i všech ostatních, kteří sem chodíte (David, Jana, Janinka, Rezzy, Padesátka, Lucka, Eliss, Lu Wild, Bella Ribbon, Michaela, Kája, Vivien, ...), je vás spoustu, nenapsala jsem úplně všechny, nejde to, patří sem i ostatní, kteří třeba nejsou pravidelnými čtenáři, ale občas sem zajdou. Z každé návštěvy mám velkou radost. K dnešnímu dni tento blog navštívilo přes 22,5 tisíc návštěvníků! To je číslo! HROZNĚ MOC VÁM DĚKUJI! Doufám, že tu spolu ještě nějaký čas budeme :-).
Mějte se krásně, těším se na Vás u dalšího článku a na závěr samozřejmě nemůže chybět dort ;-)
Original Happy Birthday GIFs - Free Download
(zdroj po kliknutí na obrázek)

PS: Dnes jsme měli mít ve škole poslední zvonění. Je to škoda, vyšlo zrovna krásné počasí. Ale co se dá dělat. Tablo snad mít budeme. Odhlasovalo se. Teď už jen čekáme, kdy se bude moct nafotit.

Komentáře

Oblíbené příspěvky