Velký Pařezitý rybník

Ahojte, doufám, že se máte v těchto těžkých chvílích aspoň v rámci možností dobře. Moc děkuji za Vaše komentáře u minulého článku,jako vždy mi udělaly velkou radost :-)


Jak jsem psala minule, že nevím, jestli mohu chodit na koně, tak tam chodím. Pravidelně je kontroluji. S kamarádkou tam chodíme, kroužek jsme prozatím zrušily, dodržujeme pravidla dvou osob.
Včera jsem byla s mamkou a dědou (rodiny se dvě osoby naštěstí netýkají) na procházce v přírodě. Bylo krásně, vzala jsem s sebou foťák a něco málo vyfotila. Byli jsme u Velkého Pařezitého rybníka, který byl více než rok vypuštěn, teď se znovu napouští. Každý rok k němu chodíme s koníky a dětmi, když jsem na táboře. Uvidíme, jestli tento rok vůbec nějaký tábor bude... Domluvené mám dva, kde bych měla být jako pomocná vedoucí.
Také stále nevíme, co maturity. Samozřejmě bychom si přáli, aby se školy otevřely až v červnu a my nemuseli maturovat, ale to zatím nikdo neví, proto se stále učím, jako by měly být. Poslední zvonění logicky odpadlo, nevíme, jestli budeme vůbec dělat ještě nějaké tablo, na tom jsme se ještě neshodli. Někdo to chce na památku, druzí říkají, že je to zbytečné vyhazování peněz, no, uvidíme, jak se nakonec dohodneme.
Na závěr sem přikládám pár fotek ze včerejška. Snad se budou líbit a naladí Vás dobrou náladou :-). Všechny fotky najdete ZDE.






Uprostřed vysílač Javořice

Komentáře

Oblíbené příspěvky