Úvod

Ahojte, ráda bych Vás oficiálně přivítala na tomto blogu. Můžete mě znát z mého dřívějšího blogu (http://ranc-u-breyeru.blog.cz/), kde jsem byla od jara 2013 a vystupovala pod přezdívkou Leník. Přezdívka se nebude měnit ani tady. Stále budu komentovat vaše blogy pod stejným jménem.
Jsem technický antitalent, takže si moc neumím poradit s designem apod., tudíž bych byla moc ráda, kdyby se našel někdo, kdo by byl ochotný mi s tím pomoct.
Doufám, že se Vám tu bude líbit a budete se sem rádi vracet :)
Těším se na viděnou u dalších článků. Užívejte prázdnin!

Komentáře

  1. Přiznám se, že z krátkého prozkoumávání blogspotu sice už před delší dobou s grafikou moc nevím... Nezjistil jsem podobné možnosti v podobě volitelných boxů jako měl blog. Ale víc pátrání nepokračovalo, třeba ty možnosti pro desing podle vlastní fantazie jsou i zde, ale já jsem na ně nepřišel. Vozovou hradbu a takové podobné volovinky bych zde asi nepostavil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tu jiné než na blogu. Po chvilce pátrání se ale něco sesmolit dá :)
      Leník

      Vymazat
  2. Tak už oficiálně vítej na bloggeru (blogspotu?). :)
    Joo, s designem jsem na tom podobně. :D Ale když bych reagovala na komentář, možná bych mohla malinko poradit. Já ten "volitelný menu box" z blogu nahrazuji tím, že si vytvořím celé menu v "novém článku". Napíšu text, přidám obrázek, zarovnám a pak to celé zkopíruji a vložím do "gadgetu text", který je v sekci rozvržení. Ale určitě na to má někdo lepší postup. Vím, že se dá dát gadget text a pod to gadget obrázek, ale to mi pak přijde, že je mezi tím velká mezera... No není to jednoduchý. :D
    Každopádně děkuji za komentář. :))

    OdpovědětVymazat
  3. I v této pracovní verzi nevypadá ta grafika zle. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, už jsem si s tím trošku pohrála za pomoci kamarádky. Asi to takhle nechám :)
      Leník

      Vymazat
  4. Držím palce s novým blogom! Ak by si mal/a nejakú otázku, čo sa dizajnu týka, pokojne sa na mňa obráť ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, vážím si tvé nabídky :) trošku jsem to poupravila, tak je to snad lepší, kdybych měla nějaký dotaz, obrátím se na tebe. Moc děkuji :)
      Leník

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky