Rosa, ples, konec letní sezóny

 Ahoj, v dnešním článku bych Vám chtěla ukázat pár foteček.

Cestou do školy jsem zastavila a kochala se rosou na javorovém listu 🍁🍂. Ještě svítilo sluníčko, takže to byla parádní podívaná, kterou jsem musela blýsknout. Takové maličkosti mi dokáží vykouzlit úsměv na tváři :).




V pátek jsem byla na maturitním plese. Prvním po našem. Dva roky se nekonaly kvůli Covidu. Bylo to moc hezké. Kapela hrála výborně. Zklamal DJ, který hrál od půlnoci. Hrál neznámé hity a ploužáky. Nemám nic proti ploužákům, ale myslím, že by se měly hrát do půlnoci a od půlnoci disco hity. Co si myslíte vy? Zavzpomínala jsem si na náš maturák :).

Před plesem

Ještě před plesem jsem stihla zajít do knihovny, na koně a na tenis. 11.11. jsem venku ještě nikdy nehrála, to už býváme v hale :D. Bylo ale krásné počasí a moc jsem si to užila :). (V ČB kvetou dokonce stromy! Na jaře kvetly 2x, což jsem se divila a teď na podzim potřetí :D). Cítím, že se lepším a mám z toho radost. V létě jsem hrála xkrát do týdne, mám toho nahráno hodně a moc mě to baví. Kéž bych si formu přenesla i do haly, i když tam je to úplně něco jiného - jiný, rychlý povrch. Z pátka na sobotu jsem spala jen pár hodin (z maturáku jsem přijela pozdě), protože byla od 9 brigáda na kurtech, kdy jsme je připravovali na zimu. Od čtvrtka už budeme hrát v hale. 

Kurty jsou připravené na zimu


Jinak bych Vám ráda oznámila, že jsem úspěšně složila kurt Comenia Script, takže mám osvědčení a budu moct tímto stylem učit. Jak už jsem psala minule, nejsem velkým fanouškem tohoto písma, ale myslím si, že každé rozšíření obzorů se počítá :)
Mimo jiné jsem dostala nabídku praxe v malotřídce. Což si myslím, že bude velká zkušenost a ráda ji v budoucnu využiji :).

Doufám, že se máte dobře. Já měla nabitý víkend. Do školy je toho teď hodně, tak se těším na prodloužený víkend, kdy si snad konečně trošku odpočinu :D. Mějte se moc hezky :)!

Komentáře

  1. Kapičky jsou krásný, stejně jako ty, moc ti to sluší :).
    Gratuluji k úspěšnému kurzu!

    OdpovědětVymazat
  2. Omggg😱aj ja chcem vedieť tak fotiiiť💖💖

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) stále se učím. Je potřeba se k věcem sehnout, najít správný úhel, zaostřit a pak to jde skoro samo :)

      Vymazat
  3. Ta rosa vypadá skoro až jako malovaná. Doufám, že sis ples moc užila! My už dlouho na žádném nebyli, měli bychom to doma napravit :D Velká gratulace ke složení kurzu! To je super :) Doufám, že ti teď vyjde odpočinek dle tvých představ <3

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, byla to kouzelná podívaná :). Ples byl moc hezký. V malé tombole jsem vyhrála poukaz na hubnoucí proceduru. Nebudu si to brát osobně :DD. Sobotu mám zatím volnou, tak snad to vyjde! :D

      Vymazat
  4. Ty fotky s rosou jsou parádní :). Jinak letos je fakt dlouho teplo :). Já to s těmi ploužáky a tak nějak nevnímám :D. Gratuluji k úspěšnému kurzu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta rosa na listu je opravdu kouzelná. A ty jsi kouzelná v těch šatech! Moc ti to sluší! To my už teda hrajeme volejbal od září v tělocvičně :D To je fajn, že jsi ráda, jak se zlepšuješ :) Kéž bych to samé mohla říct o volejbalu. Přijde mi, že moje hra se zasekla a nelepším se. Možná, kdybych hrála víckrát v týdnu jako ty... Plánuješ tím písmem učit nebo sis udělala kurz jen, jak píšeš, pro to rozšíření obzorů? Jinak děkuji za podporu, milý komentář u mě na blogu :) Až budu mít fotky těch dalších soviček, tak je přidám na blog :) Přemýšlím nad tím, že udělám článek o tom, co jsem v Centru vytvořila od doby, co tam chodím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) To určitě není pravda. Tam je to asi těžší posoudit, jak je vás tam hodně a nehraješ každý míč. Teď jsem bohužel taky hrála jen jednou do týdne, kvůli škole :(. CS bych učit nechtěla, chtěla jsem si pouze rozšířit obzory :) více se mi líbí vázané písmo. Těším se na sovičky ;). S těmi výrobky to je super nápad! :)

      Vymazat
  6. Fotky s kapkami na listu se moc povedly.
    Jinak co se týče výběru hudby na plesech, asi je nejlepší, když se zahraje nějakých pár disko písniček, pak třeba několik ploužáků a pak trochu něčeho rockovějšího. Aby se to zkrátka nějak střídalo. A klidně nemám nic proti tomu, když se střídají retro hity s těmi novými. A pak by to chtělo občas prohodit nějakým úsekem dechovek, aby si mohli zatančit i babičky a dědečkové. Zkrátka, aby se myslelo na všechny. :-) Ale je pravda, že po půlnoci už dechovky nejsou potřeba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář a pochvalu :). Přesně, starší písničky mi vůbec nevadí. Přesně, je potřeba, aby si zatančili všichni, takže ploužáky, popř. nějaké dechovky pro prarodiče jsou v pohodě, ale to si myslím, že se hraje do půlnoci. Od půlnoci už disco :D

      Vymazat
  7. Tak tie fotky s rosou sú úplne nádherné, wau! A gratulujem k úspešnému dokončeniu kurzu :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  8. Je dobře, že ti takové maličkosti jako je rosa na listech, vykouzlí úsměv ba tváři :) Jen tak dokáže být člověk šťastný, když bude vděčný, vážit si maličkostí.
    Upřímně ty fotky jsou krásné a rosa na těch javorových listech vypadá jak skleněné korálky. 😊 Ploužáky by se měly hrát v průběhu a nebo na samém konci párty. Na začátku určitě ne. Od půlnoci to rozjet, jak píšeš. Sem tam hodit nějaký ploužák na odpočinek a nebo až úplně nakonec.
    Koukám, že jsi toho před plesem stihla hodně.
    Ať se daří a přeji ti hezké dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se vážit si maličkostí :) Moc děkuji! Taky mi to připadá jako korálky :) souhlasím. Do půlnoci, ať si zatančí všichni, včetně prarodičů, takže i ploužáky, popř. dechovky, ale od půlnoci si myslím, že patří disco :D. Díky :)!

      Vymazat
  9. gratuluji k úspěšnému složení zkoušky :) u maminky na zahradě kvetou sněženky a vedle slunečnice :D ale včera už sněžilo :) doufám, že začne mrznout, ať si příroda opravdu odpočine :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :)! Chudák, příroda se pobláznila :(

      Vymazat
  10. Krásné fotky a gratuluji k certifikátu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu, gratulaci a všechny komentáře, Davide! Vážím si toho :)

      Vymazat
  11. Gratuluju ke složení zkoušky z kurzu! Jsem určitě za to, aby se po půlnoci hrály disco hity....ploužáky všechny jenom uspí a navíc většinou po půlnoci, tam zůstavají už hlavně skupinky lidí, co si ploužák moc nezatančí :D Já doufám, že stihnu pár obecních plesů na jaře, ty jsou vždycky nejlepší :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky