Jarní fotky

Ahoj, moc děkuji za podporu u minulého článku. Moc si jí vážím! 💓

V úterý jsem učila češtinu u prvňáčků. Přišla se na mě podívat profesorka :D, ale bylo to v pohodě :). Řekla mi, co mám do příště zlepšit a pochválila mě, že to byla hezká hodina :). Děti byly moc šikovné! Zkusili jsme si také skupinovou práci. Byla jsem zvědavá, jak se jim bude společně pracovat, protože se spolupráci teprve učí, ale šlo jim to skvěle :) 💗

Pan ředitel mě pozval na posezení ke Dni učitelů a také na další školení, tentokrát na téma Čtecí dílny. Čtení mám moc ráda, v českém jazyce právě probíráme literární výchovu, takže se moc těším na nové nápady :). Chtěla jsem se také zúčastnit zápisu do 1. tříd, pomáhat, stejně, jako minulý rok, ale bohužel mám praxe v ČB, takže to musím vypustit. Tak snad za rok :). Jsem strašně vděčná, že mě ve škole zvou na různé akce a školení. Moc si toho vážím. Od začátku jsem chtěla učit na "naší" škole. Vypadá to, že jsem tomu opravdu blízko a jsem za to moc vděčná 🙏! 

Před necelým měsícem jsem byla v Divadelní scéně Jihočeského divadla na opeře Kouzelná flétna od W. A. Mozarta. Je to nejhranější opera na světě! Divadlo mám doslova 100 m od bytu. Dala jsem si za úkol tam během studií někdy zajít, když to mám doslova za rohem. Proto mě tato nabídka ze školy velmi potěšila. Bylo to úžasné! Výborné výkony zpěváků a orchestru. Hlediště bylo do posledního místa zabrané (přes 500 sedadel). Na fotce skoro nikdo není, protože jsem tam byla moc brzy :D. Přikládám nejznámější úryvek z Kouzelné flétny. Klobouk dolů!





Orchestr pod jevištěm

Po Velikonocích půjdu na další operu, tentokrát Jakobína od Antonína Dvořáka. Na opeře jsem byla poprvé. Co Vy, navštěvujete operu, či jiný žánr? 

Jaro je tu. Hodně fotím a nestíhám přidávat fotky, je jich opravdu hodně, proto jsem vytvořila album na rajčeti 🍅 ZDE. Dědeček miloval přírodu. Koukám se na krásy jara a posílám mu tyto fotky do nebe, určitě by se mu to líbilo :) ale já věřím, že to vidí! 

Najdi včelku :)


Máme modrý, nebo zelený zámek? :D


Velikonoční kohout na návsi :) 

Malé narcisky

Zlatice převislá neboli zlatý déšť


Modřence

Nádherně zbarvené krokusy

Jíva


Ve škole máme předmět Fyzikální přírodověda. Myslela jsem si, že fyziku už v životě mít nebudu, ale spletla jsem se, stejně jako u chemie :D. Ale je to super. Děláme hlavně pokusy, takže je to hodně praktické do výuky. Zkoušeli jsme pokus s kapalným dusíkem, bylo to zajímavé! 

Děkuji za přečtení článku. Mějte se krásně! :) 

Komentáře

  1. to je paráda s tou školou :) budu držet pěsti, ať to vyjde :)

    tu včelku jsem přehlédla, ale pak jsem ji našla :) na opeře jsem nikdy nebyla, vyhledávám muzikály :)

    fotky jsou opět úžasné :) drž se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, Karamelko :)! Na muzikál bych taky někdy chtěla jít.

      Vymazat
  2. Leni, moc bych ti přála, aby ti to s tou školou vyšlo! :)
    Krásné fotoúlovky, u nás dnes nasněžilo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Janinko <3! Tady padaly kroupy. Kolik u vás napadlo? :D

      Vymazat
  3. Zákon přitažlivosti funguje, takže to určitě vyjde <3 U nás ve městě taky máme slamáky :) Vždycky se na ně na jaře těším.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, kéž by :) Moc díky <3 Jaro mám moc ráda ;)

      Vymazat
  4. Jsi moc šikovná s tou školou, bude z tebe prostě úžasná učitelka, to se ví už dlouho :)) Operu moc nemusím :D Ale věřím, že zážitek to mohl být hezký. No a fotky... krásné :) Já letos nějak jarní focení zanedbávám. Ale teď o víkendu budeme u druhé babičky a dědy a přijede i brácha s přítelkyní a jejími rodiči :D Chtěla bych udělat hlavně nějaké hezké rodinné fotky. Asi vezmu s sebou ten můj instax, který jsem dostala od Ježíška.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, kéž by to tak bylo <3 těším se na fotečky z víkendu :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky