Shrnutí prázdnin

Dnes vám napíši článek shrnující letní prázdniny 2015.

Bohužel, prázdniny nezačaly šťastně. 1. 7. nás opustil velký člověk - Sir Nicholas Winton, který se dožil 106 let. Byl to veliký hrdina, já na něj budu vzpomínat vždy s celkou poctou! Mám o něm i knížku, hodně mě zajímá 20. století. Článek z července ZDE.

S rodičemi a sestrou jsme se jeli podívat na zámek Hluboká nad Vltavou. Bylo to tam krásné :3. Byli jsme v Českých Budějovicích na 2 dny. Jezdili jsme na kole - 1. den Hluboká n. Vlt., druhý den Holašovice.

Navštívila jsem zdravotnici z letního tábora, kterou mám moc ráda. Strašně ráda jsem ji viděla :). Možná tam příští prázdniny budeme na brigádě u koní ;).

Pak jsme byli na suprovém skautském táboře s koňmi. Vozili jsme děti, bylo to opravdu suprové - legrace :).

Další dovolená byla na Pálavě. První den Ořechov. Druhý den Mikulov a nádrž Nové Mlýny.

Měla jsem v pokoji myš... Mmmm, zajímavé :D.

Se sousedy jsme byli na zámku Konopiště a ve vojenském muzeu v Lešanech a poté jsme se jeli podívat na vodní nádrž Slapy.

O prázdninách jsem chodila na plavecký výcvik - zlepšovat techniku. Zkoušeli jsme i rozloženého motýlka (motýlek je styl a rozložený je takový, že ne po každém kopu jdeme nad vodu). Moc mě to bavilo a pak byla i Plavecká olympiáda, o které byl minulý článek :).

Celé prázdniny jsem chodila na tenis :3, jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost, tenis mám moc ráda a baví mě.

Jinak jsem o prázdninách také fotila modely. Jezdila na koně. A dívala jsem se na MS v atletice v Pekingu. Dívali jste se taky? Moje oblíbené sporty jsou: tenis, koně, atletika.
Sestřenice mě naučila styl překážek (atletika) a tak furt skáču do vzduchu :D.

Zuzka Hejnová vyhrála i MS v Pekingu i Diamantovou ligu!! Zdroje ve fotkách.


Diamantová liga 2015




Prázdniny jsem si moc užila :)! A co vy?

Komentáře

Oblíbené příspěvky