Směsice

Ahoj! Je toho tolik, o čem bych chtěla napsat! A tak to shrnu do jednoho článku. Tento článek NENÍ modelový. Modelový bude příště :) s fotkami modelů ;), které už mám nafocené. Fotila jsem je minulý týden ve středu.

Fed Cup

14. - 15. 11. bude v O2 aréně v Praze finále Fed Cupu Česká republika VS Rusko. A máme vstupenky!! :) 1. září byl od 12:00 předprodej. Byl takový zájem, že už od půl 12 to bylo zablokované a dostali jsme se na to až o půl jedné. Koupili jsme dvě vstupenky a ani nejsou vedle sebe, ale o jednu řadu. Opravdu veliký zájem! Vstupenky máme na druhý den - neděli - 15. kdy se bude předávat i trofej :) :3. Moc se těším! Bude to určitě velmi zajímavé, nejlepší tým FC - Česko, proti druhému nejlepšímu - Rusko. Třeba tam bude i Maria Sharapovová a budeme si muset zacpat uši :D. -> Při každém míčku vykřikne.

Rozvrh

Aby jste měli trošku přehled, napíši vám, kolik máme každý den ve škole hodin.
Pondělí : 6
Úterý: 8 včetně jedné volné
Středa: 6
Čtvrtek: 8 včetně jedné volné
Pátek: 6

Asi to někdo máte horší, ale nejhorší je ten hlad na obědKřičící! Chodíme až o půl 2, v út a čt o půl 1.

Praha - Národní zemědělské muzeum (NZM)

12. 9. jsme vyrazili se školou do Prahy. Detailněji do Národního zemědělského muzea na Letné. Bylo to zajímavé, první exurze byla o obalech (PET - lahve....). Bylo to opravdu zajímavé. Poté byla exkurze o lese.

Po skončení exkurzí jsme se šli podívat na Letnou, k metronomu - krásný výhled. Poté ke zpívající fontáně a letenským sadům. A potom šup na hrad. Zrovna jsme "stihli", že někdo myl okna chrámu sv. Víta. Byli jsme i vevnitř. Na nádvoří jsme viděli 2 svatby! Jedna byla černá - nevěsta měla krásné, ale černé šaty a potom jsme viděli bílou svatbu - klasickou. Víte jak je u nádvoří vedle chrámu sv. Víta ten obelisk? Tak ten je z Mrákotína, od mého bydliště 16 km. Kousek od Telče ;). Je pěkné být na hradě a vidět tam tu žulu, která je z blízkého okolí našeho bydliště :) :).

Přidávám dvě fotky z výletu.
1. Mrákotínská žula
2. Kousek naší třídy u Pražského hradu :). Jsme tak sexy :DD (ironie). Já jsem ta v růžovo-fialové bundě a brýlích.



Photos by teachers :D :).
_______________________________________________________________________________________________________________

To je pro dnešní článek vše. Doufám, že jsem vás moc neunudila. Mějte se fajn a u dalšího článku AHOJ! :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky