HESU kemp Nymburk 5.-7.2.2016

Ahoj :), je tady slíbený článek o kempu se Zuzkou Hejnovou, který jsem dostala k Vánocům :3.

Co to znamená HESU? Odpověď najdete v tomto videu:


Kemp byl od pátku do neděle. Na místo určení jsme přijeli před půl čtvrtou. Hned ve vstupní hale čekala Zuzka s maminkou (také trenérka HESU), pořadatel a Honza (trenér HESU, Zuzky přítel). Řekli nám, s kým budeme na pokoji, kdy se máme sejít a dali nám balíčky, kde bylo tričko HESU, časový harmonogram apod...
Na pokoji jsem byla se super holkou :), stejně starou, která dělá moderní pětiboj! Byla moc fajn :)).

Byli jsme rozděleni do "družstev" - mladší děti, starší děti (já), dospělí.
Šli jsme do atletického tunelu. Atletický tunel je opravdu tunel, kde je tartan (běžecký povrch).

My jsme měli na pátek a sobotu tréninky s paní Jandovou (první trenérka Zuzky. Za rok 2015 byla Evropskou atletickou komisí vybrána jako nejlepší trenérka mládeže v Evropě!!! Je to moc hodná paní, mám ji strašně ráda <3).

Tam jsme dělali různá cvičení, sprinty apod... A pak byly testy (skok do dálky, sprint). Po večeři jsme si povídali se Zuzkou. Ukázala nám i své trofeje ; korunka Sportovec roku, zlato z Pekingu, zlato z Moskvy, diamant z Diamantové ligy (ten byl nejtěžší!), bronz z olympiády v Londýně 2012. Mohli jsme si na vše sáhnout, potěžkat.. Dala jsem Zuzce dárek a nechala si podepsat tričko. Ona říkala : ,,Jo jo, já tě znám. Čtu si tvé komentáře, ty jezdíš na koních, viď :)?" Bylo to super :3. Pak jsem se s ní vyfotila, mnoho lidí asi již tu fotku vidělo :).



Zlato z Pekingu

Korunka Sportovec roku

Diamant z Diamantové ligy


V sobotu jsme byli znovu v tunelu. ZKUSILA JSEM SI SVÉ PRVNÍ PŘEKÁŽKY :)! Bylo to super ;). Odpoledne jsme šli běhat do přírody a pak šli do bazénu a do vířivky. Večer byli společenské hry - byla jsem v týmu se Zuzkou :)!!

V neděli nás měla Zuzka s maminkou. Šli jsme spolu s dospělými do tělocvičny, kde jsme hráli hry. Trénovali odskok apod. V poledne jsme šli znovu do vířivky. Odpoledne jsme měli v tělocvičně testy - 4 stanoviště. První byla dráha -> kotoul, malé překážky, kotoul, slalom a znovu (celkem 3x). Potřetí to je nejhorší :P! Další stanoviště bylo minutu skákat přes švihadlo, zdá se to jako pohoda, ale udržet rytmus, ffjú, docela fuška. Pak jsme dělali trojskok a poslední stanoviště bylo házení míčem - to mi šlo asi nejlépe :D.
Asi v polovině přijeli rodiče s Hančou, takže mě viděli testovat :).

Pak jsme šli do baru (velká místnost), kde se předávaly certifikáty.
Popovídala jsem si se Zuzkou, s její maminkou a s paní Jandovou, které jsem dala také dáreček. Pak jsem se společně se Zuzky maminkou a paní Jandovou vyfotila, jsou skvělé!

BYL TO NÁDHERNÝ KEMP SE SKVĚLÝMI LIDMI <3!! DĚKUJI MOC!


A teď odkaz na fotky od profi fotografky ZDE.
Tak co, poznáte mě :D? Fotky se myslím budou postupně přidávat :).

A videa ->





Jsem moooc ráda, že jsem měla možnost jet, bylo to SKVĚLÉÉÉ!!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky