Dovolená Krkonoše - 1. díl

Ahoj! V sobotu jsem se vrátila z dovolené v Krkonoších. Takže vám o tom sepíšu článek :). Bude rozdělen na 2 části, protože bylo opravdu hodně zážitků :)! A až dopíšu i druhý díl, budou fotky modelů <3!

NEDĚLE - V neděli večer jsme přijeli, ubyovali se a šli na večeři. Poté jsme se šli podívat po městě (Rokytnice nad Jizerou) a s Hančou jsme běhali po kopcích :D. Večerní rozcvička :).
Výhled z chaty

PONDĚLÍ - Následující den jsme se vydali do Pardubic do Olympijského parku. Bylo to super :3! Spousta sportů! Vyzkoušeli jsme si i box, bojové sporty, Hanča pádlování na vodě a mnoho dalšího. Zahrála jsem si i tenis o zeď :). Bylo to opravdu skvělé! Ve Fanzóně jsem viděla na velké obrazovce živě zápas Petry Kvitové proti Caroline Wozniacké, který Petra vyhrála, dokoukali jsme do konce :), super zážitek!
Cestou do Rokytnice jsme navštívili Hospital Kuks.
Florbal
Byla tam super trampolína, na které jsme skákaly strašně vysoko :D!
Překážkový styl :D :)
Jsme jeden tým. CZECH TEAM :)!
Bojové sporty
Fandíme :)!
Tenis o zeď :)
Na stupních s diplomy :)!!!
Kuks

Známé sochy (celkový počet - 24), které Matyáš Bernad Braun vytasal za pouhé 2 roky!
V zahradě. Byla opravdu nádherně upravená! :)


Osvětlený


ÚTERÝ - V úterý jsme jeli na kolech do Harrachova (bohužel chvílemi pršelo a bylo sychravo, ale nejsme přeci z cukru ;) :)!) a odtud na Mumlavské vodopády. Byla to paráda :)! Do vody jsem si i vlezla :D. Kdy jindy se koupat, když ne v srpnu ;)? (Bylo 14°C :D. Prvně mi prsty mrzly a byly červený, ale když jsem vylezla, bylo mi horko :DD.)
Skokanské můstky v Harrachově
Mumlavské vodopády

S Hančou :3 :) <3
:D :D :D No words needed :D

Jak jsou kameny oblé

STŘEDA - Ve středu jsme chtěli jet na pramen Labe. Jeli jsme na kole. Na chatu Dvoračky. Bylo to STRAŠNĚ do kopce! Jako střecha! A strašně dlouho!!! I teréňák s tím měl problém. Za 3,5 km převýšení 513 metrů! LOL :D. Bylo to fakt hard. Když jsme přišli k chatě Dvoračky, byli jsme úplně vyřízený :D. Byl pěkný výhled. Na pramen Labe to bylo ještě 7 km a museli bychom jít bez kol a bylo 18:30 hod. Takže jsme tam nešli, že si to necháme na příště. Abychom se teď dostali za světla do chaty. V restauraci byl čísník, který bydlel ve stejném městě, kde jsme měli chatku. A řekl nám lepší trasu. Prý jsme si vybrali tu pro auta - nejhorší :D. A potom ta cesta zpět byla super :)! Nádherný výhledy, jízda přes 40 km/h :D a žádný šlapání :D!!!
Konečně Dvoračky!!!!
Výhled

Nádherný výhled při sjezdu dolů :)!


Nábor SR ZDE!!!

Komentáře

Oblíbené příspěvky