Nový člen rodiny

Ahoj, jak jsem v jednom článku psala, umřeli strejdovi dva psi. Jeden byl už hodně starý, ale u druhého to bylo náhlé...
Pes je součástí rodiny a tak bylo jen otázkou času, kdy bude nový.

V sobotu 12.11. dopoledne jsme jeli pro štěňátko jezevčíka. Strejda už tam byl a bylo vybrané. Když jsme tam dojeli, začalo trošku sněžit.
Štěňátka byla moc pěkná :3. Hezky zbarvená a roztomilá <3.
Pro pejska jsme už měli vybrané jméno - Bojar. Toto jméno je tradice a jde po generacích.
Cesta trvala přes hodinu. Samozřejmě jsme vzali hadry, kdyby Bojárkovi nebylo dobře nebo chtěl na záchod. Cestu ale zvládal úplně v pohodě a nic se nepřihodilo.
Dali jsme si zastávku na benzínce, aby se mohl Bojárek proběhnout. Běhal za námi na zavolání a užíval si drbání :3 :*, úžasňák <3!

Když jsme přijeli domů, už měl nachystanou boudičku, do které se rychle naučil chodit :). Pro zajímavost jsme ho zvážili a vážil 2,10 kg. Tak uvidíme, jak bude přibírat :).
Nechali jsme ho, aby si po cestě odpočinul.
Rychle do auta. Sněžíííí!

Peláším, co mi nožky stačí :) :) :)
V novém domově
Tak jsem dlouhý :)
V pelíšku
Se mnou

Schovaný :)))


V novém pelíšku

V pondělí jsem se za ním šly po škole s Hančou podívat. Byl o hodně aktivnější než v sobotu :)). Hodně jsem si s ním hrála. Pak na mě na gauči ležel a usínal :). Zkoušel si hrát taky s hračkama :D. A únavou usnul na kožešině :). Přikládám pár fotek z tohoto dne :).



Hraní nás unavilo oba :D


V pátek jsem byla na koních. Po nich jsem si na chvilku zdřímla, abych se mohla koukat na poslední díl seriálu Já, Mattoni. Najednou mě něco vzbudilo - lízalo mě to. Myslela jsem si, že je to náš králík (je taky černý), ale byl to Bojar :)). Strejda s tetou přišli na návštěvu a vzali s sebou Bojárka :3. Tak jsme ho mazlili, hráli si s ním, chodila jsem s ním ven. Tam hoodně blbnul :D, běhali jsme spolu, pak si našel list a začali jsme se o něj přetahovat :D. Je to s ním super :). Člověk se nenudí :). Jsem moc ráda, že ho máme. Už je to rošťák :DD, ale roztomilouš :).
Unavenej :D <3

V pondělí po škole jsem se za ním šla podívat. To už je rošťák :D! Neposedí na klíně. Furt by si s něčím hrál a lítal všude možně :D. Na židli jsem měla školní batoh a visely z něj popruhy. On to samozřejmě zmerčil a začal je usilovně tahat :D. Natočila jsem ho. TADY video.
Potom jsme šli na mini procházku přírodou. Když jsem na něj zavolala, hned za mnou přiběhl :3 a běhali jsme spolu. Pak už byl unavenej, tak si lehl a možná by usnul, ale když jsem ho potřebovala dát do předsině, abych šla do města. Tak mi furt utíkal :D. Jednou podlezl na dvoře branku (ne na ulici, ta branka rozděluje dvůr), pak zase podlezl dveře od stodoly :D :D. Je prostě malej, všude se vejde a hlavně hbitej :D. Po několika minutách se mi ho povedlo dostat do předsíně, ale byla to makačka :D.
Je to roztomilouš :3 :*. Mám ho moc ráda!
Za nějaký čas o něm zase napíšu, co je nového a jak roste ;). Pak můžete podle fotek porovnávat, o kolik je větší :).



Ťapinko a Bojárku, snad se na nás z psího nebíčka díváte a je vám dobře. Moc na vás myslíme <3! Jste tu s námi :'* <3.

Komentáře

Oblíbené příspěvky