(Po)Halloweenské focení

Ahoj, v neděli byl Halloween. Tento svátek neslavím, ale jelikož jsou modely z USA a Velké Británie a tam se tento svátek slaví, tak jsem je v Halloweenském převleku vyfotila. Přesně na Halloweena jsem to nestihla, tak jsem to vyfotila včera.
Onyxe mi rodiče ještě neschovali, tak jsem toho musela využít a vyfotila jsem v Halloweenském jeho :). Dečku jsem měla od minulých let, (Je fakt divná :D, vím to. Dělala jsem ji asi před 2 rokama :D...) ale budu ji muset trošku poupravit na příští rok, nebo udělat novou, snad se k tomu dokopu :D.
Fotila jsem k večeru a pak je pár fotek ve tmě. Fotím s foťákem, se kterým se ještě sbližuji, takže fotky nejsou dokonalé.. A k šeru se mi ještě hodně rozmazávaly :(. A mají špatnou barvu :/. Za což se omlouvám. Ale doufám, že aspoň nějaká se vám bude líbit :).
TADY album.

Jinak už je tady podzim, vítr, mrazíky, spadané listí a koníci jsou v dobré náladě, protože nejsou vedra a oni mohou řádit, jak se jim zlíbí :). Tak je pomalu začnu dekovat. Zkusím vyrobit dalších pár deček, obšitých, protože hodně těch, co mám, jsou neobšité a ne moc povedené (já fakt moc dobře nevyrábím).


V pátek jsme u nás ve stáji pořádali Hubertovu jízdu. Počasí bylo pěkné a koníci na začátku nevyřádění :D. Tak jsem je musela procválat :D.
Bohužel jsme s koníkem po cvalu uklouzli a oba spadli, on na mne. Ale naštěstí jsme oba v pořádku a dojeli jsme to.

Jsou krásné fotky - 1. album ZDE. 2 album ZDE - nevím, jestli to půjde zobrazit, je to na FB. Kdyby vám to nešlo, tak se na podívejte na FB stránku našeho jezdeckého clubu - Hafling Club Mutišov a tam jsou napsány oba odkazy :-).


Tato fotka je vyjmuta ze screenu a není tolik kvalitní jako originál. Nešla mi sem přidat, protože je hodně kvalitní takže má přes 10 MB. Originál fotka TADY. Stojí za to kouknout. Je to krásně ostré a kvalitní.



V sobotu jsme byly na prodloužené. Nevím, jestli to víte, ale někdo určitě z FB jo.
Se ségrou chodíme na taneční. Moc nás to baví :). Už od mala jsme tancovaly (podle StarDance), ale to jsme si kroky vymýšlely.
3.12. budeme mít Věneček.



Mám dvě špatné zprávy... 6.10. strejdovu umřela fenka Ťapinka :'( (možná jste více info četli na mojem FB).. Bylo jí 18,5 let.. Byla tak úžasná <3...
O 21 dní později od dní (27.10.) umřel i její syn Bojar :'(! Bylo to tak nečekané. Byl mladý, plný života. Asi to bylo steskem. První dny ji hodně hledal, potom se dal do kupy, ale určitě to v něm stále bylo :'(...
Strašně nám oba chybíte! Byli jste nejlepší <3... Ale víme, že jste tu s námi... Máme Vás moc rádi <3 <3 <3! Nikdy na Vás nezapomeneme!
Oba se mnou... Vlevo Ťapka, vpravo Bojar
Bojar
Bojar se mnou


Příští článek bude o skvělém HESU kempu v Sušici, kterého jsem se zúčastnila 21.-23.10.

Komentáře

Oblíbené příspěvky