Závěrečný věneček + čerti

Ahoj, jsem tu s dalším článkem. Tentokrát bude o závěrečném věnečku a čertech :).

Jak určitě někteří víte, od září jsme chodili na taneční. Bylo to skvělé, moc nás to bavilo :3! S Hančou jsme tancovaly už od dětství, od první řady StarDance a moc nás to bavilo :))). Rády si na to zavzpomínáme a zatančíme si ;). Kroky a kreace jsme si samozřejmě vymýšlely, ale bylo to fajn :).
Proto jsme se těšily na taneční, i když nervy byly. Co od toho čekat apod. Ale bylo to skvělé. Super parta. Znovu jsme viděli některé spolužáky ze základky. Pan mistr s manželkou byli úžasní. Moc hodní, vše vysvětlili. Nebylo nás tam mnoho, říkali, že mívají o hodně více, ale nám to takhle vyhovovalo, aspoň jsme se nemuseli mačkat a na každého se koukli, jak mu to jde ;).

Takže tuto sobotu 3.12. jsme měli závěrečný věneček. Dlouho jsem nevěděla, s kým budu tancovat :D. (Při kurzech se střídáme, aby jsme se od jednoho samého partnera nenaučili špatné zlozvyky apod..) Ale na nástup na věnečku a na soutěž (o té vám napíšu za chvilku) jsme museli být někoho, s kým jsme domluvení, což je jasné :). Nakonec jsem tancovala se spolužákem se kterým jsem chodila na ZŠ a teď i na střední.
Po nástupu nám kluci předali sladkosti a pak se tančila mazurka. Potom další tance a asi za půl hodinky byla gardevolenka (tance s rodiči). A potom přišla soutěž. Soutěžilo se ve 4 tancích: waltz, bačata, polka a jive (snad to je dobře, nejsem si tím jistá :D). Kluci dostali na záda čísla a porotci (vybraní diváci) zapisovali, který pár tančí v daném tanci nejlépe a pak se to sečetlo. Udělali to pěkně, že ti, co dostali nejméně bodů byli na 3. místě a tak to šlo nahoru :).
A pak se tančilo jak kdo chtěl :). Bylo to moc super. Pak tam hráli i Kabáty apod., takže celý sál byl na nohou a trsal jako někde na diskošce :DDD.
Byly to moc povedené taneční, doufáme, že budeme chodit i příští rok, protože nás to moc bavilo :).
Takto jsme byly na věnečku :)


V pondělí byl Mikuláš. Jak jste si ho užili? Ve škole samozřejmě taky byl, zazpívali jsme klasiku: skákal pes :DD a dal nám perník.

Večer jsme šli do nedalekého města strašit na náměstí. Je to tak každý rok (my jsme tam potřetí).
Město je kousek od vesnice, kam jezdíme na koně, takže tam máme dost známých :).
Je to tam fajn a mají to tam každý rok krásně udělané. Kotle, trůn pro lucifera apod.
Moc jsme si to užili, je tam i krásná atmosféra. Má to své kouzlo a vždy se na tuto akci těšíme :).

Všechny fotky od moc šikovného fotografa najdete ZDE.

Přikládám dvě fotky :). Schválně, kdo je Hanča a kdo já :D?
(správná odpověd: Já jsem v kožíšku :))).

Mám úlovek :D!! Našeho trenéra :DDD.

Koňáci :)


To je pro dnešní článek vše :). Mějte se krásně a u dalšího článku, ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky