Zimní fotky a shrnutí Vánoc

Den před Vánoci jsem se vydala fotit naše město. Myslím, že některé fotky se povedly. Ale to musíte posoudit samy.
Byla jsem ráda, že jsem sníh a námrazu (která byla úchvatná!) stihla, protože na Štědrý den se začalo oteplovat a 25. už bylo sněhu minimum :(... Je to škoda, velká... Snad brzy napadne. Ale je dobře, že aspoň na Štědrý den byl sníh, i když tál.

Přikládám malou ukázku.
Dačický zámek


Morový sloup




Celé album najdete ZDE.

Doufám, že se vám fotky líbily ;-).

Jinak, jak jste si užili Vánoce?
Já jsem si je užila dost :-). Vánoce mám ráda. Atmosféru, pečení, sejde se celá rodina apod. Ještě mohl ten sníh vydržet déle, ale aspoň že chvilku byl.

Co jste našli pod stromečkem?
Já jsem dostala knížky, které jsem si přála. Hory shora od Radka Jaroše, P.S. od Anny Geislerové, Jsem od Petra Koukala, Sůl moře od Ruty Sepetys, Kafé a cigárko od Marie Doležalové a Elitu od Kiery Cass, kterou jsem dostala k narozeninám.

Dostala jsem 3 atletické překážky :OOO :33! Ve výšce 72,2 cm (velikost překážek na 400 metrů) a stativ na fotoaparát :3 :). Už se těším, až obě věci vyzkouším venku :). Ještě jsem dostala oblečení a ponožky :D (y).

Jak jsem již psala v minulém článku, od Šíši jsem dostala nádherné dárky k Vánocům (podsedlovou dečku a provazovou ohlávku s vodítkem) :33, moooc děkuji! Přikládám fotku, jak krásně padnou na Annie :-).
Omlouvám se za kvalitu, je to focené mobilem. Určitě brzy nafotím foťákem :).

V příštím článku napíšu předsevzetí na rok 2017 a shrnu, jestli jsem splnila ty na rok 2016 ;-).


Ještě jednou Vám přeji šťastný nový rok 2017!!!

Leník

Komentáře

Oblíbené příspěvky