Novinky

Ahoj, blíží se pololetí a s písemkami jako by se roztrhl pytel.. Každý den aspoň jedna písemka. Už vím, jaké budu mít vysvědčení, takže si to pokazit ani polepšit nemůžu, ale stejně... Nechci, abych dostala špatnou známku. Proto se drtím už dost dní dopředu. Vysvědčení budu mít nejlepší, co jsem na střední kdy měla (jsem ve 2. ročníku). Tak jsem ráda :).

Začíná plesová sezóna. Tenhle rok půjdu na plesů hodně. A přitom jsem byla v životě jen na jednom (když nepočítám závěrečné věnečky) a to jsem byla jako pořadatel - byl to Rybářský ples. Byly jsme s Hančou jako víly.
A na jaké půjdu? Na první půjdu tuto sobotu - maturitní ples do Jihlavy, pak půjdu na hasičský, druhý maturitní, který bude našeho gymplu, koňácký a myslivecký. Jej, to jich bude :D. No co, když mám ty šaty, tak je musím využít.

Možná jste si všimli, že jsem zaktualizovala blogy, které čtu (vlevo od tohoto textu). Jsou to blogy, které nejsou o koních, ale jejich články čtu. Určitě stojí za zhlédnutí :).

Tohle byl takový rychlo-informační článek. Tak snad nevadí, že nebyl zrovna extra dlouhý. Chtěla jsem se vám ozvat a napsat novinky :).

Mějte se krásně a užijte si nadcházející víkend!

Komentáře

Oblíbené příspěvky