Jarní prázdniny

Ahoj, tento týden máme jarní prázdniny. Už jsem se na ně fakt dost těšila, protože toho je ve škole moc…
A co jsem o prázdninách dělala?
No určitě jsem nelenila :). Rozepíšu se tady o každém dni.

PONDĚLÍ - Dopoledne jsem si uklidila v pokoji, poté jsem se koukala na olympiádu (biatlon) a odpoledne jela se známou na běžky.
Jely jsme do nedalekého Starého Města pod Landštejnem. Už jsem se o tomto městě v minulosti zmiňovala. Leží tam biatlonový klub, kterému moc fandím a kam se jezdím dívat na závody a byla jsem tam i na tréninku. Zaparkovali jsme u začátku běžecké trasy. Na běžkách jsem stála v ten den počtvrté v životě (poprvé vloni na lyžáku. Tam jsem na nich byla 3x). Byla jsem zvyklá na hezky prošlapané stopy, tady žádné nebyly :D. Každý si dělal stopu sám. Než jsme dojeli do lesa, kde vedly biatlonové okruhu, tak cesta mezi poli byla nic moc. Sníh hodně tál, ale v lese to byla paráda :). Jezdily jsme si svůj okruh. No, na začátku jsem se napadala dost :D tolikrát jsem ani nespadla na lyžáku celkem, co jsem v pondělí napadala :D. Bylo to hlavně proto, že jsem na nich rok nestála, a ještě počtvrté v životě. A na Vánoce jsem dostala své běžky, takže na těch jsem byla poprvé, a taky proto, že nebyla vyšlapaná stopa, jak jsem byla zvyklá. Když někdě byla stopa vyšlapaná, tak se mi jelo dobře :). No a protože jsem tele :DDD. Ale hrozně mě to bavilo a na konci jsem se i rozjezdila a jela si svůj styl :). A po cestě k autu jsem i známou předjela :D :). Na konci mi to šlo :).

Bylo to super a doufám, že zase někdy pojedeme. Ale nevím, no :(, je málo sněhu a taje to.

ÚTERÝ - Úterý bylo ještě nabitější než pondělí. Ráno jsem jela s kočárkem (kamarádka má syna - ne, je starší než já :D všichni se mě ptají. A to jí je tolik, jako tobě? :DD), v poledne jsem šla k babičce. Potom na vlak na koně. Vlak zpět domů jsem málem nestihla :D a stalo se mi dost věcí, ale to se tady nebudu rozepisovat :DD takový úsměvný věci. Když jsem vystoupila z vlaku, tak jsem šla k tetě. Vzala jsem na procházku Bojara (psa). Potom jsem byla u tety a pak jela domů. Takže úterý bylo fakt dost nabitý :D. Ráno jsem odešla z domu a večer se vrátila :D.

STŘEDA - Dopoledne jsem byla u babičky, potom jsem šla do knihovny pro 18. knížku k maturitě (Farma zvířat od G. Orwella) a pak domů. Odpoledne jsem po dlouhé době fotila modely :). Musela jsem využít trošky sněhu, která tady ještě je. Focení mě moc bavilo. Fotky jsem přikládala v minulém článku ZDE.

ČTVRTEK - Dopoledne jsem sledovala biatlon. Odpoledne jsem jela na koně. Byla se mnou ještě jedna kamarádka, která jela na Jumbovi. Jurda i Jumbo byli veselí a chtělo se jim běžet :D, tak jsme je pořádně proběhli :). Moc je to bavilo. Když jsem přijela domů, tak jsem si četla Farmu zvířat, už ji mám dočtenou. Je to velmi kvalitní a nadčasové dílo! Doporučuji ke čtení. Večer jsem se koukala na učení :D -_-. Achjo, nechce se mi do školy :D. Navalili nám toho hodně, takže budeme hned po prázdninách dost psát :/.

PÁTEK - Vstávala jsem ve 2 hodiny ráno, abych se podívala na jízdu Evy Samkové. Dívala jsem se do tří, pak jsem si na hodinku zdřímla a od čtyř jsem držela palce na finále. Eva získala skvělou bronzovou medaili :)! Ale byly to nervy.

Když jsem se v pět hodin podívala z okna, sněžilo! Byla jsem moc ráda, že budu moci jít se známou na běžky :). Pak jsem si šla ještě na pár hodin lehnout.
Dopoledne jsem šla ke kadeřnici na zastřihnutí konečků, ale změna je vidět :).
Poté k babičce a ve 12 šup na vlak na koně. Tam jsem se dozvěděla, že Martina Sáblíková obsadila krásné 2. místo na 5 000 m. Krásný medailový den :).
S koníky jsme udělali kus práce. Bavilo je to.
Potom jsem měla jít na běžky, ale bylo nad nulou, takže sníh tál a nakonec jsem jít nemohla :(. Hrozně rychle to roztávalo… Mrzí mě to. Doufám, že ještě napadne.
Večer jsem se učila.

SOBOTA - Ráno mě vzbudil taťka s úžasnou zprávou, že Ester Ledecká vyhrála super-G :)! Dopoledne jsem se učila a v poledne jela na koně (málem jsme kvůli slavnostnímu ceremoniálu s Ester nestihly vlak :D. Na hymnu z Koreje jsme si prostě musely počkat :)). Měli jsme kroužek. Trénovali jsme děti na louce, poté jsem si na chvilku sedla i já. Jurášek byl moc hodný :). Moc ho to bavilo. Ve čtvrt na šest jsme jely domů, abychom se stihly připravit na koňácký ples. Ten začínal ve 20 hodin. My jsme přijeli cca o půl deváté. Když jsme přijeli, tak zrovna tancovaly mažoretky. Pak jsme se usadili - dokonce jsme měli i vlastní stůl a na něm rezervaci jako jezdecký klub :). Pak se tancovalo, jedlo, pilo… Já jsem nepila :D jsem hroznej abstinent. Ale byla tam hrozná zima :(.. Měli přitopit víc dopředu.

NEDĚLE - V poledne jsem jela do Mutišova, ale ne na koně, ale na běžky :). V noci nádherně nasněžilo. Měla jsem obrovskou radost :). Jezdily jsme 2 hodiny. Už jsem padala o dost míň než v pondělí. Udělaly jsme si se známou okruh po lese. Dvakrát jsme ho projely. Byla to nádhera! Doufám, že sníh vydrží a brzy půjdeme zas :). Už jsem se na lyžích cítila o hodně jistější!
Večer jsem se učila.

Tak to byly moje jarní prázdniny :). Byly nabité, vyšlo krásné počasí - sluníčko, sníh. Stihla jsem toho hodně. Myslím, že jsem si je užila naplno :). Byla to paráda. Ale klidně bych si dala ještě další týden :D.

Už jste měli jarní prázdniny, nebo na ně teprve čekáte :)? A co máte v plánu, popř. co jste dělali?

To je pro dnešní článek vše. Mějte se krásně a u dalšího článku ahoj :)!

PS: Budu ráda, když okomentujete můj minulý článek. Snažila jsem se, ale bohužel tam žádný komentář zatím není :(. Tak mě to trošku mrzí. Článek ZDE.

Komentáře

Oblíbené příspěvky