Odplesáno

Ahoj, tento rok jsem byla přesně na pěti plesech. Už je konec plesové sezóny, proto jsem se rozhodla se o každém trochu rozepsat.



Maturitní ples Jihlava
První ples byl 13.1. v Jihlavě. Maturoval přítel Roman. Byl to fajn ples. Přikládám video půlnočního překvapení a pak společnou fotku. Ne, jeho na půlnočku neuvidíte :D. Tam by ho nikdo nedostal. Snad vás video pobaví stejně, jako nás :D. Byla to pecka :D :D :D.


Společná fotka


Myslivecký ples Slavonice
Jako druhý byl myslivecký ples ve Slavonicích 19. ledna. Šla jsem tam s Romanem, jeho rodinou a známými. Bylo to fajn. Hráli pěkně (byli to ti stejní, co nám hráli na věnečku). Užila jsem si to :).

Maturitní ples Dačice
Jako třetí byl maturitní ples, tentokrát v Dačicích. Konal se 26.1. Byl to ples našeho gymnázia a mezi maturanty jsem měla kamaráda. Měli to hrozně hezky udělané. V Holywood stylu. Takže na zemi byly hvězdy, na stropě balónky s héliem. Byla to paráda :). Vyfotili jsme se ve fotokoutku. Prvně sami dva a potom jako parta. Schválně, najdete nás :D?
Takhle jsem šla :). Ještě doma



Tři plesy za tři týdny. To byl mazec :D...

Koňácký ples v Dešné
Jako předposlední byl koňácký ples v Dešné, který se konal 17.2. Naše stáj tam měla zarezervovaný stůl (vůbec jsme o tom nevěděli), bylo hezké vidět jméno naší stáje na stole :). Byla tam ale hrozná zima :/, měli prostor roztopit dřív.

Hasičský ples ve Slavonicích
Poslední ples se konal 24.2. ve Slavonicích. Hrály dvě kapely. Vždy, když měla jedna pauzu, hrála druhá. Bylo to tak moc dobře promyšlené. Hráli moc hezky :). No a kdo vydržel do rána, tak se koukal v pět na finále hokeje na ZOH. Já to nebyla :D.



Byly to super plesy, ale bylo to fakt náročné :D (nemyslím ohledně alkoholu - jsem abstinent. Ale celkově). Tohle byly moje první plesy. Když nepočítám 2 věnečky a jeden, u kterého jsme byly jako pomocnice.

A co vy? Byli jste na nějakém plese?

Komentáře

Oblíbené příspěvky