Plány na prázdniny

Ahoj, tak nějak už mám naplánovaný první měsíc prázdnin. S mými plány bych Vás chtěla seznámit :). Snad všechny vyjdou.

První týden v červenci pojedu pomáhat známému na tábor do nedaleké vesnice. (Budu tam od neděle do čtvrtka, protože se musím připravit, vyprat věci apod. na neděli, kam jedu? To se hned dozvíte.)

Druhý týden pojedu pomáhat na koňský tábor jako instruktorka. Už jsme tam s Hančou byly jako instruktorky 2x. Moc se těším :). Uvidím tam mou milovanou zdravotnici Lucku <3. Jinak jsme si dnes koupili krásný stan (pro 4 osoby). Předtím jsme si půjčovaly od kamarádek. Zítra ho v noci vyzkouším :D.

Třetí týden budu na dačické věži na brigádě. Stejně, jako minulý rok. Takže Vás srdečně zvu 16.-22.7. do Dačic (Jihočeský kraj, blízko rakouských hranic) na věž, kde mě ve zmíněné dny určitě potkáte ;).

No, a už je skoro konec července :D.
Další plány? Samozřejmě budu co nejvíce na koních :). Další plány nemám jisté, ale doufám, že pojedeme na nějaký výlet. Když bude potřeba, ráda zaběhnu na věž pomoct i v srpnu :).

Na prázdniny se moc těším :). Teď je tak nějak poslední hektický týden ve škole (ohledně písemek). Samozřejmě je budeme psát i příští týden, ale už ne tolik, jako tenhle. To jsme psali min. jednu písemku každý den.

Jaké máte plány na prázdniny? Těšíte se?

Budu ráda za Vaše komentáře :-).

Mějte se krásně, užívejte slunečného počasí a u dalšího článku na viděnou :)!

Komentáře

Oblíbené příspěvky