Podzimní prázdniny

Ahojte, kdo jste měl, jak jste si užili podzimní prázdniny? Já je měla zase nabité :D. Když vím o nějakém volnu navíc, hned si tam dám co nejvíc aktivit, abych se ani chvilku nenudila :D. Pondělí bylo sice zamračené, ale naštěstí odpoledne nepršelo. Naopak dnes bylo krásně :), svítilo sluníčko. Co víc si přát.
V pondělí jsem se dopoledne učila a odpoledne šla vyvenčit s malými kamarády pejsky. Následovala návštěva u babičky a pak jsem šla za Mikuláškem (rok staré děťátko, které vozím v kočárku). Už jsem ho asi měsíc neviděla, roste jako z vody, tak jsem se na něj moc těšila :). Dala jsem mu opožděně dárek k narozeninám (plyšového méďu). Moc se mu líbil :) hned se s ním mazlil. Nejkrásnější bylo, když za mnou sám přišel <3! Navečer jsem šla hrát ještě 2 hodinky tenis. Dlouho se trápím s podáním, ve čtvrtek mi trenér řekl, co dělám za chybu a jak se jí vyvarovat, včera jsem to tedy zkusila a už mi to tam chodilo :)! Je to možná maličkost, ale pro mě to moc znamená a hrozně se těším na další tenis :))). Když jsem přišla domů, tak jsem byla úplně vyřízená :D.
Dnes dopoledne jsem se znovu učila, pak šla za babičkou a odpoledne na koně. Na koně jezdím vlakem. Cestou ze zastávky můžu jít ke stáji dvěma cestami, buď hned doleva, okolo kravína, a nebo rovně přes náves. Chtěla jsem jít tou kratší cestou okolo kravína, ale bylo tam hodně bláta, tak jsem šla přes náves. Na návsi jdu okolo kontejnerů a najednou slyším něco skákat uvnitř kontejneru. Otevřu ho a tam kotě!!!! Dovnitř jsem nedosáhla, tak jsem kotě přiměla, aby trochu vyskočilo a já ho chytla a vytáhla ven. Pak za mnou furt chodilo <3. Ještě tedy, že jsem nešla tou kratší cestou. Chudák kotě, kdyby si ho nikdo nevšiml :'(. Tak mi tahle událost dlouho vrtala hlavou. Že by tam to kotě vyskočilo? Ale to se mi nezdá. Spíš ho tam někdo dal. A bylo mi z toho hrozně špatně. Jak jsou lidé zákeřní :( :( :(. Stalo se Vám někdy něco podobného? Ale už pojďme od těch špatných věcí. Pak jsem přišla na koně, vyndala jsem si Juráška, vyčistila ho a s kamarádkou jsme koníky prohnaly. Pak jsme šly obcházet ohradník, protože jak fouká silný vítr, tak se někdy nějaké lanko utrhne. Pak jsem jela domů. Dnešní den byl tedy oproti včerejšku o hodně klidnější.
Takže to byly moje prázdniny :-). Doufám, že jste si je taky užili.

Komentáře

Oblíbené příspěvky