Podzimní novinky

Ahoj, minulou neděli se konaly jezdecké závody. Pořádal je náš minulý trenér. Bohužel jsem se nemohla zúčastnit s Juráškem, ale kouknout jsem se přišla. Hned jsem se nabídla, že pomůžu. Dostala jsem úkol měřit čas. Disciplíny byly následující - jízda zručnosti, lidský parkur, křížkový parkur, parkur 60 cm + rozeskakování, Mini-Maxi.
Jedné z disciplín jsem se také zúčastnila. Čeho asi :D? Ano, byl to lidský parkur. Běželo se ve dvojicích. Byla jsem s kamarádkou Luckou. Tráva byla mokrá, tak jsem si vzala holínky :D, ostatní to moc nemuseli řešit, když byli na koních. No, a v holínkách se těžko běhá :D. Na předposlední překážce se mi začaly vyzouvat, ale naštěstí to dobře dopadlo :D. Jak jsme dopadly? Vyhrály jsme :D :D. Dostaly jsme mašličku a čokoládu. Přikládám fotku.

Stužka

Na závody jsem pomáhala dělat diplomy. Nic jsem za to nechtěla, ale holky si nedaly říct. Co jsem dostala? MODEL! Ano, opravdu model :-). Mám své první Papo. Udělaly mi velkou radost :-). Momentálně nemám foťák (foceno mobilem), ale až budu mít, tak se těším, že ho vyfotím. A měla bych mu taky udělat profilek. Nevíte někdo, prosím, co je to za plemeno, Jeife :D? Ještě nemá jméno, přemýšlím nad ním. Ale Hanča hezky nadhodila, že by se mohl jmenovat něco jako Diplom, nebo tak. Když je za diplomy :-))). Co myslíte?

Co ve škole? Blíží se čtvrtletí a učitelé se zase zbláznili :D. Minulý týden byl hrozný. Každý den jsme psali minimálně jednu písemku. Tady pro přehled:
Po - písemky: Český jazyk, Konverzace z angličtiny + čtvrtletní práce z matematiky
Út - Zeměpis
St - Fyzika, Společenské vědy
Čt - Angličtina, Matematika
Pá - Dějepis, Němčina
Včera a dnes jsme taky psali, ale už jich bylo o hodně méně. Takže z každého předmětu máme napsanou písemku za poslední 2 týdny :D. No jo, přijde vysoká, nemám si na co stěžovat :D, ale stejně :D... Zítra je porada učitelů a ve čtvrtek rodičák. Ale nebojím se. Nemám se školou problém. Nikdy na mě nebyla stížnost :-).
O víkendu jsem si po dlouhé době sedla ke čtení. Moc jsem se na to těšila.
Jak se máte Vy? Doufám, že dobře a u dalšího článku na viděnou!

Komentáře

Oblíbené příspěvky