Kniha VS čtečka

Ahoj, jak asi víte, moc ráda čtu. Proto jsem si řekla, že napíšu článek o tom, jestli preferuji spíše čtečku, nebo papírovou knihu.
Hodněkrát se mě příbuzní ptali, jestli nechci k Vánocům čtečku. Řekla jsem, že ne. Proč? Sice je čtečka skladnější, lehčí, nemusím knihu všude tahat, ale já mám prostě ráda, když otáčím stránky, mohu si knihu "osahat", vidím, kolik už jsem přečetla stránek apod. Se čtečkou neumím, asi bych se to naučila, ale přirozenější je určitě kniha. Čtečka je něco jako mobil, sice tam je méně jasu, aby to tak nedráždilo oči, ale i tak. Za mě jedině kniha! Jak to máte vy?

K Vánocům jsem si zase objednala nějaké knížky. Na papíře A4 mám napsaných přes 30 knížek, které bych si chtěla přečíst. Vždy, když nějakou knihu ze seznamu vidím v obchodě, podívám se prvně do katalogu naší knihovny, jestli tam náhodou kniha není. Když ne, přeji si ji k Vánocům. Nejsem zase takový hamoun, to ne, ale knížky nejsou zrovna levná záležitost, proto si radši předplatím 160 Kč za rok v knihovně, než abych utrácela peníze za knihu, kterou v ní mohu najít. Jak to máte vy? Čtete?

Komentáře

Oblíbené příspěvky