Krkonoše

Ahojte, jak jsem v minulém článku psala, byla jsem na horách. Od soboty do středy (9.-13.3.). Jela jsem se známými z tábora.

Byli jsme na chatě Orlici v Horní Malé Úpě. Chata byla jen pro nás (25 lidí - příbuzní mých známých, kamarádi apod.) a svah taky (chata stála uprostřed svahu). Uvnitř chaty to bylo krásně historické. Na stěnách staré běžky, talíře, vařilo se na peci. Nad stolem staré vytahovací lustry. Paráda :). Svah byl dost prudký. Dva roky jsem na sjezdovkách nestála, tak jsem se docela bála, jestli to zvládnu. První dva dny občas pršelo a nešel vlek (závada se naštěstí našla a opravila), ale po zbytek pobytu bylo krásně <3. Sluníčko, azurové nebe, sem tam sněžení - tak to má být. Párkrát jsem si sjela svah pouze ze čtvrtky, abych se do toho znovu dostala. Potom jsem už jezdila shora. Bylo to super <3! Sníh prašan, nádhera.
Na běžkách jsem samozřejmě také byla. Prvně na Pomezkách (u polských hranic) a potom menší výlet v lese. To zrovna hodně sněžilo, ale když se počasí uklidnilo, byly nám poskytnuty krásné výhledy do okolí.
Každé ráno jsme si mohli sednout před chatu na lavičky, vzít si s sebou čaj/kávu... a kochat se výhledy a sjezdovkou. Nádherná pohoda, idylka, jak má na dovolené být.
Hrozně moc se mi tam líbilo. Doufám, že jsem tam nebyla naposledy :). Na závěr přikládám pár fotek.
Jen vyjdeme na zápraží a čeká nás takový výhled :)

Chata

Sjezdovka


Z druhé strany








Další chaty v údolí

Další z mobilu

Příprava na svah



Na Pomezkách

To je pro dnešní článek vše. Mějte se krásně a u dalšího ahoj :)!

Komentáře

Oblíbené příspěvky