Zkouškové je tu

Ahojky, omlouvám se, že píšu po delší době, ale jsou tu zkoušky, tak se snažím trávit méně času na počítači a mobilu, více u učení, či s rodinou, na tenise, u koní a na čerstvém vzduchu.

Učit se celý den fakt nezvládám. Potřebuji si chvilku oddychnout, proto chodím každý večer za babičkou a dědou, odpoledne buď na tenis, nebo na koně. 

Většinu zkoušek už mám za sebou. Znamením jsem sice střelec, ale ve škole opravdu ne. Někdo si dává více zkoušek v jeden týden, ne-li den. To já fakt nezvládám. Snažím se na ně pečlivě připravit, proto si mezi nimi dávám klidně týden volna. 

Před dvěma týdny jsem měla 4 zkoušky ve třech dnech, byl to docela mazec :D. Minulý týden dvě. Tento týden nemám žádnou. Až 9., kdy mám prezenčně češtinu. Dala jsem si na ni více času, protože je toho opravdu hodně. Pak bych měla mít 16. test z plavání a 22. ústní zkoušku z matiky. 22.6. je docela pozdě, ale jiný volný termín bohužel nebyl. Takže někdo už má prázdniny teď, já ještě ne, protože jsem srab :D. Jak to míváte Vy? Dáváte si více zkoušek najednou?

Dnes v 8 hodin máme předzápis rozvrhu. Bývají to vždycky nervy, protože ho má celá Jihočeská univerzita. Musíme se přihlásit nejpozději v 7:50, jinak se tam nepřihlásím, systém je přehlcený. V ročníku nás je přes 70, musím být extrémně rychlá, abych si stihla odklikat časy, které chci. Bude mi pomáhat ségra, tak snad to zvládneme. 

Nakonec jsme měli i druhý přátelský zápas. Tentokrát v Třešti. Hezky jsme si zapinkali. V sobotu už bylo první kolo soutěže. Hráli jsme ve Zlivi u Č. Budějovic. Tam jsme hráli i loni, mají tam umělý povrch, který strašně klouže. Jsme zvyklí na antuku. Antuka je v této soutěži povinný povrch, ale oni mají výjimku, protože se jim (jestli si dobře pamatuji, jak to říkali) vytopily kurty, proto mají jiný povrch. Bohužel jsme prohráli nejtěsnějším možným výsledkem 4:5. Chlapi hráli hodně hezky a vyrovnaně. Já jsem nastoupila proti velmi zkušené paní, která hrála divize, takže tak o 3 levely jinde, než já :D. Ale je to zkušenost. V sobotu se utkáme naštěstí u nás, na naší milované antuce. Věřím, že budu hrát konečně svůj tenis, který umím. Ve Zlivi jsem ho bohužel nemohla předvést, povrch byl jiný, soupeřka hodně kvalitní a ještě jsme měli o 3 cm vyšší síť! Bohužel jsem si toho všimla až po zápase, kdy jsem upravovala kurt a všimla si, že síť je povolená. Na jiném kurtu byla vyšší dokonce o 4 cm! Jsou to neregulérní podmínky, správně by se měl zápas opakovat. Vím, že bych stejně prohrála, ale zamrzelo mě to. Prý jsou na to zvyklí... Tohle se prostě nemá dít. Minulý týden jsem hrála 5x v sedmi dnech, bohužel mi to v sobotu nepomohlo, doufám, že mi to pomůže teď. 

Na závěr přikládám fotky Juráška <3. Mějte se moc krásně, užívejte, snad už konečně teplé počasí, protože zatím je fakt podprůměrné :(. Těším se na Vás u dalšího článku :)!

Moje zlatíčko :*



Komentáře

  1. Jurášek je fešák!
    Já jsem se snažila mít zkoušky, co nejdřív z krku, ale věděla jsem, že jsou předměty, na které potřebuju víc času. A víš co se říká - zkouška je od slova zkusit, takže to nakoenc vždy bylo o štěstí (ať se člověk učil sebevíc ;) ) Každopádně budu držet pěsti!
    Tyhle odklikávací rozvrhy jsme měli taky - jedinou výhodou bylo, že to člověka pouštělo podle prospěchu a obrovskou nevýhodou, že to člověku napsalo ve tři ráno :DDD A někteří dokonce i v ty tři ráno vstávali, což je pro mě doteď utopie :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pochvalu mu vyřídím, určitě bude mít radost, díky :)!
      Jak říkáš, zkusíme to a nějak to dopadne :)
      Podle prospěchu? Fakt? To slyším poprvé, my to máme všichni stejně v 8 hodin :D. Ve 3 ráno? Tak to je masakr :D!! Ale aspoň jste neměli takové tlačenice :)
      Leník

      Vymazat
  2. přeji hodně štěstí se zkouškami :) určitě to vše zvládneš :) Jurášek je tak nádherný :) pomazlila bych ho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Luci :)! Za chvilku za ním jedu, pochvalu mu vyřídím, určitě bude rád :) <3
      Leník

      Vymazat
  3. Já když jsem ještě chodila na vysokou, tak jsem si taky dávala větší mezery mezi zkouškami. I když podle mě i zbytečně, protože jsem se na to stejně začala učit až den, dva před zkouškou. Bylo mi jedno jak to dopadne, hlavně abych prošla. Střelec no.
    Jurášek je naprosto úžasný! Také bych chtěla jezdit na koni ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak má :D. Já se učím více dní, ale jak říkáš, hlavně, ať to dám.
      Díky :) je to mazlíček <3
      Leník

      Vymazat
    2. Jinak, abych ti odpověděla tak já se narodila 7.12. :)

      Vymazat
  4. Mezi zkouškami jsem si také dával nejméně týden...Učil jsem se doma, protože zatímco kolega z koleje byl zvyklý se učit v noci, já ve dne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí mi učit se večer, klidně až do půlnoci, ale učím se samozřejmě i ve dne :D
      Leník

      Vymazat
  5. Jurášek je prostě božan! ♥️
    Přeji ti, ať zkouškové zvládneš a ať si pak v klidu oddychneš a užíváš prázdnin! 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, vůbec ti to nezávidím. :(( Ale držím moc palce! A souhlasím, i já bych si potřebovala oddychnout, tak bych taky dělala ještě různé aktivity, než se učit nonstop. :D Pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
  7. Jurášek je naprosto kouzelný! 😍 držím pěsti, ať toto náročné období úspěšně zvládneš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zlatíčko <3 :) když svítí sluníčko, tak se mu srst leskne dozlatova :). Moc děkuji! <3
      Leník

      Vymazat
  8. Jurášek je naprosto kouzelný! 😍 držím pěsti, ať toto náročné období úspěšně zvládneš!

    OdpovědětVymazat
  9. Jurášek je nádherný :) Zkoušky jsem si raději také plánovala na více týdnů, abych měla více času, nechtěla jsem zažívat stres z více zkoušek v jednom týdnu a raději jsem si zkrátila prázdniny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, je to zlatíčko :) <3 jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to takhle dělá :)
      Leník

      Vymazat
  10. Pravda, je lepší si zkoušky rozložit na více týdnů, než honit vše v co nejkratší době, nakonec se to může vymstít.

    Každopádně držím palce, ať vše zvládneš!!! 😊

    Jinak jsem nepochopil tu špatně nastavenou síť, pokud byla povolená, tak bych očekával, že byla spíše o pár cm níž než výš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :)!
      S tou sítí to vypadá zmateně, díky za upozornění, vysvětlím. Síť se musí ve středu zapevnit do takových závaží, které ji sráží trošku dolů. U nich nebyla zpevněná, tudíž byla výš.
      Leník

      Vymazat
  11. Jurášek je fakt fešák *-*
    Se zkouškovým to znám moc dobře, já se také ráda pečlivě připravuji a vadí mi, když pak mezi jednotlivými zkouškami nemám dost času se připravit. Ale zvládla jsem to. A také držím palce k dobrým výsledkům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to velká gratulace! Mě čeká poslední zkouška v úterý :)
      Leník

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky