Oslava

 Ahoj, doufám, že se máte dobře :-). Omlouvám se, ale teď nebudu psát tak pravidelně, jako tomu bylo o prázdninách, kdy jsem hodně cestovala, takže bylo námětů na článek spoustu. Teď jsou dny spíše monotónní. Když je hezké počasí, jezdím po škole na kole, nebo chodím pěšky, doma doučuji, peču (to i v ČB :D), chodím na tenis, na koně a trávím čas s rodinkou. 

V pátek měla mamka kulaté 50. narozeniny, takže jsme měli v sobotu rodinnou oslavu. Jako největší překvapení byl příjezd Hanči o týden dřív, což jsme vůbec nečekali :D. Bylo to parádní 😍. Přivezl ji bratranec kamionem. Vyšlo jí to pěkně, měla zrovna studentský týden před zkouškami, kdy se nechodí do školy, takže nic nezameškala. 

Oslava byla od tří. Taťkovi ráno volal majitel restaurace, že má problém, protože mu do hospody najel traktor a proboural se až na záchody. To prostě nevymyslíš... Je to taťky kamarád, takže tomu taťka zprvu nechtěl věřit. Rozhovor proběhl asi takhle: ,,Ahoj, hele, mám problém. Mám na hajzlech traktor." Taťka: ,,Děláš si srandu? Ty jsi včera chlastal, viď?" Bohužel nechlastal... Taťka se tam přijel podívat a majitel už tam stál s kuchařem z jiné restaurace, který si fotil seznam jídel, které chceme. Stala se mu taková pohroma, nevěšel hlavu, zavolal ke konkurenci a domluvil náhradní místo. Prostě profíci! Opravdu klobouk dolů! V nové restauraci měli na přípravu doslova pár hodin a stihli všechno úplně úžasně! Jako by to bylo plánováno dlouho dopředu. Opravdu veliká poklona!

Sjela se skoro celá rodina. Všichni jsme si to moc užili :). Mamka dostala poukaz na Drákulu na Otáčivém hledišti v Č. Krumlově, dort, nádherné kytky (taťka k padesátinám dostal parádní stojan s padesáti dírami, kde měl Plzně 🍺, mamce jsme tam dali padesát růží 🌹), poukaz na sedačku do obýváku, hodinky, šperky, knihu o cestování (moc ráda cestuje), poukaz na dovolenou k Mrtvému moři (má lupénku) a spoustu dalších krásných věcí. 

Byla to skvělá oslava 🥳🎉💓. Sešli jsme se skoro všichni a krásně si to užili. Klobouk dolů oběma restauracím, že to zvládli tak krásně zařídit doslova za pět minut dvanáct! 🎩👌👏

Na závěr přikládám pár fotek. Snad se Vám budou líbit :)






50 růží








Cukroví od tety. Vidíte padesátku? :) 


Raut

Kytky v obýváku











Taťkovi přišla od známé druhý den SMS. Hodně pobavila 😂



Děkuji za přečtení článku. Mějte se moc hezky! Těším se na Vás příště :-)

Komentáře

  1. Ale tak to nevymyslíš :D traktor??? Jak se tohle může stát? :D Hlavně, že se nakonec vše povedlo na výbornou! Určitě jste si oslavu moc užili, na fotkách vypadá moc hezky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je vážně úsměvné :)) Tyjo tak to se jim taky klaním, že to stihli tak rychle zařídit. Oslava musela být fakt hezká :) My jsme letos darovali na oslavě babičce 75 gerber :) A příjezd Hanči musel být opravdu příjemné překvapení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu klobouk dolů! Jéé, to je taky super :) Udělala nám velkou radost :)

      Vymazat
  3. To prostě nevymyslíš :D. Mamince dodatečně gratuluji k narozeninám! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to teraz rovnaké. Neviem sa poriadne dostať k blogu a to som tam len chcela dať nejaké fotky xD
    Na oslave 50. narodenín som už raz bola a bolo to super! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Měli jste to opravdu krásné, hezká sváteční tabule ... Tolik kytek bych hrozně ocenila, vždycky jsem záviděla učitelkám, za mých dob se dávaly hlavně květiny, teď už se vymýšlí akorát nějaké dary a spešl věci 👎

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám strašné ráda květiny. Doufám, že až vystuduju a budu (doufám) učit, květiny se budou stále dávat :D

      Vymazat
  6. To je paráda, že Hanka přijela na oslavu, to muselo být úžasné překvapení ♥♥ Hezky jste oslavili maminky narozeniny :) Pobavilo mě to s tím záchodem, to opravdu nevymyslíš :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeeee, tak ty květiny..m to je nádhera! 🌹💐🌷 A teda to s tím traktorem a záchody mě pobavilo. 😂😂😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květiny jsou moc pěkné :) zdobí nám obývák :)

      Vymazat
  8. nedivím se, že mu tvůj taťka nevěřil :D ale vyřešili to skvěle a hlavně, že sestra přijela :) to musel být nejlepší narozeninový dárek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to by mě teda nenapadlo, že se může stát (s tím traktorem), ještě, že to ta kdobře dopadlo a užili jste si to :).

    OdpovědětVymazat
  10. Do hosopody najel traktor? Tak to mě opravdu rozesmála jenom ta představa :DDD Moc děkuji za autentický rozhovor:DDD
    Příjezd ségry je snad ten nejlepší dárek, co mohla mamka dostat :) I když i všechyn ta dárky na fotkách a nápad s růžema - musela mít obrovskou radost :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozhovor mě hodně pobavil :D jo jo, byl to ten nejlepší dárek :)

      Vymazat
  11. To je krásne, že ste sa takto stretli a užili si spolu deň ako rodina :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ta historka je boží. 😁

    Mamince dodatečně vše nej, hlavně zdraví! :) Padesátku letos slavil i můj potencionální tchán, takže jsou od sebe asi 3 měsíce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :)! Tak to už znám 3 lidi, co jim je letos 50 :D Nevím, jestli znáš atletku Zuzku Hejnovou, dvojnásobná mistryně světa v běhu na 400 m. Známe se osobně. Byla jsem na jejích kempech. Na jaře ukončila kvůli těhotenství kariéru. Doufala jsem, že se malý narodí přesně na mamky padesátiny a ono to opravdu vyšlo :)!

      Vymazat
    2. Tak to je boží, jasně že znám. :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky