Plány

 Ahojky, doufám, že se máte dobře :). Dnešní článek bude spíše informační. V následujících týdnech omezím svou aktivitu na blogu z důvodu našlapaného programu. 

V pátek mě čeká terénní výuka pro 3. třídu na školní zahradě. Od pondělí do pátku jedu na vlastivědný kurz v Plzni. Ve středu budeme provádět po městě, tak prosím držte palce :D. V sobotu 29.4. začíná 1. tenisový zápas (zápasy teď budou skoro každou sobotu až do konce června). Pojedeme do Pelhřimova. Kvůli počasí nemáme moc natrénováno, ale to asi nikdo. Tak snad se zúročí tréninky z dřívějška. 30.5. jedu do Prahy na rozlučku kamarádky. Potkám se tam s Tvořilkou, jupíí :)! 31. se vracím domů, tam jen přendám věci a pojedu do školy :D. 3.5. máme zábavné dopoledne pro školku - budeme tancovat :). V průběhu května ještě budu učit hudebku. Pak už se nám pomalu, ale jistě blíží zkouškové. Držte mi prosím palce! :) 17.5. máme výukový program pro páťáky na téma Evropa. Potom zase zkoušky. 24.6. má sestřenice svatbu. Pak pojedeme na Otáčivé hlediště do Krumlova a do Prahy na ségry státnice (končí Bc. studium. Já Bc. nemám, můj obor je magisterský na pět let). 28.6.-2.7. máme turistický kurz na Šumavě. 7.7. má kamarádka svatbu. Budu tam od 6. do 8. V sobotu přijedu, sbalím se a v neděli odjíždím na tábor :D. A pak snad bude měsíc volněji :D V srpnu bude tenisový kemp a druhý tábor. Jak tak počítám, tak si myslím, že si odpočinu za 3 měsíce :DD (ale jak se znám, tak si zase naplánuji tisíc aktivit :D). Ale nebojte, tak dlouho to tu ladem určitě ležet nebude ;)! Já vím, dávám si toho moc. Snad to všechno zvládnu. 

Tímhle se nechci nějak vychloubat, nebo litovat, jen Vás chci říct, co mě čeká v následujících dnech/týdnech a proč nebudu tak aktivní. Ale pak z většiny akcí samozřejmě napíšu články :).

Mějte se moc krásně! Děkuji moc za podporu i v těžších časech, kdy moc nestíhám. Mám Vás moc ráda a vážím si každého z Vás! :)

PS: V pondělí se můžeme těšit na přednastavený článek ;)

PS2: Na závěr přikládám fotku Hanči. Ve výtvarce jsme si vylosovali umělce z 20. nebo 21. století. Měli jsme za úkol zpracovat o něm základní informace, vybrat si jedno jeho díla a nějak ho ztvárnit. Někdo kreslil, maloval, skládal básně. Kreslit ani malovat moc neumím, proto byla moje volba jasná - focení. Vylosovala jsem si Toyen, vybrala jsem si jeden z jejích nejznámějších obrazů Spící (prodal se za 20 milionů Kč!). Skvělým modelem mi byla ségra. Co na výsledek říkáte? :) Jak byste obraz ztvárnili Vy?



zdroj

Komentáře

  1. Kdyby se ti chtělo ještě navíc trénovat pletení pomlázky, můž ještě jednu udělat. Pokud bych se jel podívat do vašeho kraje, mohla bys mi ji schovat někde na nějaké zřícenině a já bych si jí tam pak nepozorovaně vyzvedl. :-D Tak at ti to všechno dobře dopadne. Trochu se stydím, že jsem žádný tvůj recept na pečení ještě nevyzkoušel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do příštích Velikonoc by ti určitě uschla :D Recepty vyzkoušej, jsou fakt lehké, neboj ;)

      Vymazat
  2. to je plánů :) přeji, ať vše vyjde, daří se s užiješ si to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty toho máš teda hodně, držím palce, ať to všechno zmákneš! Věřím, že jo... jsi holka šikovná :) Těším se, až nám o tom všem napíšeš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak si vše moéc užij a fotka se ti povedla :). Já bych nejspíš malovala :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) malování a kreslení není můj šálek kávy :D

      Vymazat
  5. Máš to, Leni, pěkně našlapané! Tak ať to zvládneš bez ztráty kytičky a všechno se ti vydaří podle tvých představ :). Obraz jsi ztvárnila skvěle!

    OdpovědětVymazat
  6. To je kopa plánov, tak nech sa ti všetko podarí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda čeká tě toho opravdu hodně. My budeme tiše závidět a moc se těšit na články :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkně nabitý program. Snad vše vyšlo podle tvých představ. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky