Povodeň

 Ahoj, asi jste zaznamenali, že po pátečním dešti stouply hladiny řek, hlavně Moravské Dyje, která protéká naším městem, takže jsme byli jedni z nejzasaženějších. Pršelo nepřetržitě přes 24 hodin. Byl hlášen 3. povodňový stupeň. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Nyní už voda klesá a je na 1. stupni. Přikládám fotky ze včera. Jak moc stouply řeky u Vás? 

























Díky za přečtení článku, i když dneska byl takový smutný, ale se šťastným koncem :). Mějte hezký nový týden!

Komentáře

  1. hlavně že se nikomu nic nestalo :) a po pravdě jsem to vůbec nezaznamenala... u nás tedy taky pršelo, ale naštěstí vše v pořádku :)

    OdpovědětVymazat
  2. U nás malinko, jen lehce zvýšené. Hlavně, že se nikomu nic nestalo :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  3. Týýjo, tak to je masakr. Upřímně jsem nic nezaznamenala (jako Karamelka). Já teď totiž nějak ani nesleduju televizi, nic... jsem jen na noťasu a koukám na seriály a vlogy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je mazec.. U nás taky hodně pršelo, ale naštěstí nebydlím poblíž vody.. U rodičů jsem bydlela přímo u řeky, ale aspoň po povodních v roce 2002 postavili hráz a od té doby se nic podobného naštěstí neopakovalo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že už se to neopakovalo! To jsem byla ještě hodně malá, ale vím, že řeka vytekla až k parkovišti. Tam tentokrát naštěstí nedotekla.

      Vymazat
  5. U nás se taky z kopců zase voda valila, ale odvodnovací příkop neprorazila. A naštěstí ani nenastoupla do takové výšky, aby ohrozila nově vysazené víno. Ale mravencům to nevadí, dnes jsem musel lítat po zahradě a ve skleníku s práškem a likvidovat hnizda, protože už bylo vidět, že se chystají vyžírat pupeny rostlin. Snad už takový příval nebude, protože voda tekla i z děr od krtků a hrabošů jako někde ze vřídla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že vás voda neohrozila. Jo jo, mravenci jsou všude.

      Vymazat
  6. Vypadá to hrozivě! U nás naštěstí nic, občas sice na Jablonec nadávám, ale máme tu stabilně hnusné počasí :D, tak s tím příroda i my počítáme a nic nás nerozhází :). Hlavně, že jste všichni v pořádku!

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, hlavně, že se nic zlého nestalo! My žijeme víceméně na kopci, takže nás povodně tolik nezasahují.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je mazec. Doufám, že bydlíte dostatečně daleko od koryta řeky. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky