Novinky

Ahoj, moc se omlouvám, že jsem nenapsala tak dlouho, ale vůbec jsem se nedostala na PC a když už jo, neměla jsem náladu. Teď jdu ale shrnout, co se dělo :)
Středa: Normální školní den a potom zase učení, takže nic moc zajímavýho :D
Čtvrtek: Byl celkem dobrý, v informatice jsme dělali prezentaci, já dělám prezentaci o Petře Kvitové. Je to můj vzor. Ano, miluji tenis, bohužel ho ale hraji jen málo, což mě štve :(.
Pátek: S Haníkem jsme byly na koníkách. Právě přijel kovář strouhat kopýtka, takže jsme pomáhaly :). Šatánek (hříbátko) mi udělal velikou radost, protože stál celkem klidně, na to, že je to jeho první strouhání v naší stáji. Kovář říkal, že má krásně vytvarovaná kopýtka, takže super :). Pak jsem ho vzala na ruku na procházku, šli jsme až dolů k zatáčce a byl moc hodnej :3 vůbec se nelekal :). Pak jsme šli jezdit, jela jsem na Jurdovi, bylo to super, krásně šel a pěkně klusal i cválal :3.
Sobota: Jely jsme na dětský den s koníkama, já jsem rozdávala razítka (že na našem stanovišti byli) a samozřejmě jsem byla celá porazítkovaná :D taková špinavá ruka :D. Pak jsme jeli zpátky a pak zase do toho města, tam měli atrakce. Byla jsem na autíčkách :D byla tam i ta lavice, ale já bych tam nevlezla.
Neděle: Byli jsme na dětském dnu v blízké vesnici :) téma byl pravěk, takže jsme byli zabalení do kůží :D. Bylo to super :3. Bylo krásné počasí :3.
Pondělí: Byla jsem na rehabilitaci a paní doktorka mi říkala, že se lepším, takže jsem ráda :).
Dneska: Mám se tak nějak divně, nebudu psát proč... ale prostě, je to strašný :/..
Přišla mi statistika, je dobrá, díky.
Tady statistika :
Navstevnost za minuly tyden (26.5. 2014 - 1.6. 2014) je:
Pondeli: 11
Utery: 10
Streda: 9
Ctvrtek: 5
Patek: 6
Sobota: 8
Nedele: 4

Celkem: 53

Komentáře

Oblíbené příspěvky