Ozývám se :)

Ahoj, moc se omlouvám, že jsem tak dlouho nenapsala, ale prostě jsem neměla čas a když už čas byl, neměla jsem náladu. Jak jsem si všimla, dlouhé články vás moc nebaví :/ ok, zkusím to hodně zestručnit, ale stalo se toho opravdu hodně.
Ve středu jsem měla klavírní koncert, který jsem totálně dokopala :/ ale aspoň se nám povedla čtyřručka, kterou chválili :).
Ve čtvrtek jsem dostala mnoho darů a ocenění za to, že jsem 3. v republice v psaní na klávesnici a 1. ve škole, dostala jsem dort a mnoho darů. Dort je nádhernej a moc hezkej :3, tady fotka i se mnou :)
Dneska jsem byla na koních, Beník je nemocnej :(, včera za ním byl veterinář, dal mu injekci a říkal, že je asi přežranej. Asi má i zchvácení kopyt :(. Ve středu jsem tam byla (už byl špatnej), nemohl chodit a stál ve výběhu na jednom místě, já jsem za ním šla a on radostně kýval hlavou :3. Nožičky si musel zvedat (aby si ty nohy odpočinuly). Pak když jsem odcházela a on i přeš tu velkou bolest za mnou pomalu šel :') bylo to dojemné! Já Beníka miluju :3*! Dneska jsem u něj byla, už trošku chodil, ale pomalu. Snad to bude všechno dobrý.
Každý den hraji tenis o sousedovu zeď :D on to ví, už jsem tam dost rozšlapala trávník :D :/. Takže tady přidávám fotku jak hraji. Vymyslela jsem i "pokřik". Zeď, nejlepší přítel tenisty.
Zítra nafotím Billyho a dám fotky na rajče ranče.
To je asi vše, mějte se hezky. Ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky