Statistika na bodu mrazu a konečně fotky Billyho venku

Ahoj, v sobotu jsem byla na akci kde jsem potkala koně z té minulé stáje jak jsem tam chodila, pomohla jsem ředitelce té stáje dát tam ohradník (protože odpoledne tam budou vozit děti) a pak nás poprosila, jestli bychom jí odpoledne nepomohly. My jsme se hodně divily, protože jsme myslely, že už s náma nic společnýho nechce mít, když jsme odešly, ale ona ještě nás poprosí o pomoc! Samozřejmě to nemusela říkat 2x a hned jsme souhlasily :). Odpoledne jsem vodily, bylo to super. A pak jsme s ní jely se podívat do stáje, nebyla jsem tam 10 měsíců!! Ve stáji se to hodně změnilo, mají nové koně a je to tam nádherné (vše je vylepšené). Věděla kam chodíme do stáje. Byla v pohodě a nabídla nám, že můžeme druhý den přijet se svézt! Byla jsem moc ráda, že jsme zase kamarádky.
Druhý den jsme tam přijely, pomohly a šly jsme na procházku, pak jsme šly na jízdárnu. Bylo to super a hezky jsme si popovídaly ;), pak nám řekla, že se někdy zase můžem zastavit. Jsem ráda, že na nás není naštvaná, že jsme odešly. Už tam nikdy nebudeme chodit na kroužek atd.. ale určitě se tam někdy pojedeme podívat :).
V pondělí nuda ve škole -_-. Pak jsem jela na koníky tam kam jezdím. Vodila jsem Beníka na vodítku. Pak jsem vzala na vodítku Šatana, šel úplně krásně a udělal mi radost :3.
Dneska jsme si ve škole měnili učebnice, dostali jsme učebnice do osmičky (12 učebnic). Pak vyhlásili rozhlasem jména, kteří se mají jít fotit a moje jméno mezi těmi jmény bylo! Vůbec jsem nevěděla, že se bude fotit :D. Fotilo se za výkony žáků. Já jsem se fotila 3x. Za Globe Games, pak za datla :D a pak za republikové kolo v psaní na klávesnici. Ale ty fotky pak budou příští rok celý rok vystavené na nástěnce ve škole :O -_-! To bude strašný :D. Pak jsem jela na koně, vodila jsem Beníka a Beník už se lepší!! Už mi krásně podává nohy a hezky stojí!
Nedala jsem sem minulou statistiku, takže se omlouvám a dávám ji teď, díky, ale je to strašné..
Navstevnost za minuly tyden (9.6. 2014 - 15.6. 2014) je:
Pondeli: 7
Utery: 7
Streda: 2
Ctvrtek: 5
Patek: 7
Sobota: 9
Nedele: 10

Celkem: 47
Pak mi ještě přišla statistika... je taky hrozná, ale dík..
Navstevnost za minuly tyden (16.6. 2014 - 22.6. 2014) je:
Pondeli: 8
Utery: 8
Streda: 4
Ctvrtek: 7
Patek: 9
Sobota: 5
Nedele: 6

Celkem: 47
Dneska jsem konečně fotila Billyho venku, fotky ZDE! Odkaz je i nahoře v menu.

Komentáře

Oblíbené příspěvky