Nevítaný návštěvník v mém pokoji

Zdravím vás!
Dnes vám napíši o nevítaném návštěvníkovi u mě v pokoji. Načapala jsem ho v neděli večer...

Začnu ale popořadě. Zajímá nás pátek.
Slavil se Hanči svátek - prostě že přijela teta, bábí a strýc. Bylo teplo a tak byly otevřené dveře na terasu. Taťka šel okolo dveří a najednou řekl, že domů něco vlezlo - asi myš? Hledali jsme "to", ale nic jsme nenašli. Tak jsme to nechali plavat.

V neděli jsem usínala, měla jsem puštěné rádio - jsem závislák na rádiu :D - a najednou slyším nějaké šramocení, říkám si: ,,No to nic nebude, třeba je to v rádiu." Ale po chvilce slyším další. Tak rozsvítím a najednou vidím, že mi něco leze po stole. ,,Křeček? Vždyť už žádného nemáme." říkám si v duchu (ne, nejsem debil :D). A najednou uvidím ocas, aha, myš! Někam zalezla, jdu pro Hanču - skoro veterinářka :D :). Vrátíme se společně, hledáme po stole - uvidíme tam bobky (no, bobky, to je silné slovo - kmínky :D -_-) - nic. Hledáme za skříní - nic. Tak jsme zase chvilku poslouchaly, slyšely jsme zvuky, ale odkud? Nakonec Hanča šla spát, já jsem si lehla a zkoušela usnout. Zase slyším nějaké zvuky - hryzání. Rychle rozsvítím a vidím ji za světlem, jak okousává mou čokoládovou medaili. Chtěla jsem, aby mi pomohla nějak myš vyndat Hanča, ta ale protestovala, že prý chce spát :D. Tak jsem šla za taťkou, asi 5 minut jsme vymýšleli, čím ji chytneme. Nakonec taťka vzal hadr a dal ji ven.
Byl to asi rejsek, měla strašně velké uši. Zatím co jsem uklízela po stole její "kmínky", všimla jsem si, že zkoušela hryzat i gumu -_-. Byl to opravdu divný pocit, mít v pokoji myš. Brrr, jsem ráda, že už je pryč.

Ona byla od pátku do neděle v našem domě, vylezla schody (nechápu) a dostala se do mého pokoje. Ještě víc mi nebere má hlava to, že se dostala na stůl!

Stalo se vám někdy něco podobného?

Doufám, že jsem některé nedostala do šoku - jestli mají fobii z myší.

________________________________________________________________________________________________
Teď vám napíšu ještě novinku z mého života, která již nepatří k té myši.
V pátek jsem asi poprvé od pádu skákala překážky. Byl to malý kolmáček na strništi, skákala jsem na Juráškovi. Byl moc hodnej, on je naštěstí tak šikovnej, že si odměří odskok i doskok, takže je to šikula. Bylo to fajn, ale na větší si netroufnu.

Jsem moc ráda, že jste tak aktivní, snažím se vám to co nejlépe vracet. Moc ráda chodím na vaše blogy a čtu si vaše články. DĚKUJI!

Příští článek bude o dni stráveném na Konopišti. A článek poté bude o Plavecké olympiádě.

MĚJTE SE FAJN :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky