Poslední den na základní škole

Ahoj, tento článek bude o 30. červnu 2016. Mém posledním dni na základní škole...

Strašně rychle to uteklo! Pamatuji si, jako by to bylo včera, když jsme šli 3. září 2007 do 1. třídy. Fotily se s aktovkami před domem a pak před budovou školy! A teď konec základky?

Hodně lidí se na to těšilo, já ne. Chtěla bych ještě zůstat na základce. Přátelé a kamarádi, dobří učitelé... Ale čas jde dál a musíme se rozloučit.
PS. Na střední školu půjdu na gympl, který je ve stejný budově jako ZŠ. Takže jsem moc ráda, že nepůjdu "tak daleko od základky :)". Stejná jídelna, šatna... Pouze jiné třídy, a to ještě možná jedna bude na základce, ale to se ještě neví. Takže jsem moc ráda, že budu ve stejně budově a budu potkávat kantory apod :)...


Ukončení školní docházky je vždy velkolepé. Rozloučení je v aule školy. Jsou tam všichni učitelé z 1. i 2. stupně. Osmáci nám tam zpívají písničky.

Samozřejmě jsme přemýšleli, co dáme naší paní třídní učitelce. Pak jsme počítali kolik květin (spočítat ostatní učitelé apod..). Jakou prezentaci (může být prezentaci, ale nemusí) atd...

A co jsme nakonec dali? Pro paní třídní učitelku: Čokoládový dort s nápisem DĚKUJEME - myslím, že se fakt povedl, společnou fotku v učebně v přírodě, ve které často učí, na tabuli jsme nakreslili srdíčko, v něm naše podpisy a k tomu MÁME VÁS RÁDI!, a dali jsme jí 21 (tolik, kolik nás je ve třídě) růží.


Pro ostatní pedagogy vždy po jedné gerbeře a pro další dvě paní třídní učitelky, které nám měly na prvním stupni kytičku růží :).

Udělali jsme prezentaci z fotek od 1. do 9. třídy. Bylo to fakt super, hodně jsme se pobavili :). Ale jednu fotku tam dávat nemuseli - na které jsem já...:D Ani jsem o tom nevěděla, hlupáci :D.

Samozřejmě nechyběly slzy. Brečela jsem jak želva...

Krásných 9 let uplynulo jako voda a musíme se rozloučit :(. I přes občasné neshody jsme byli dobrá parta. Bude se mi moc stýskat :'(... Nechci končit...!
Brzy na shledanou! :)


Vysvědčení dopadlo myslím že dobře. Mám vyznamenání a dvě pochvaly.


Jak jste si užili poslední školní den vy?


Budu ráda, když se zapojíte do bleskovky ZDE.

Komentáře

Oblíbené příspěvky