Tábor očima instruktorky

Ahoj, určitě víte, že jsem byla od 3. do 9. 7. na táboře. Byly zde v ty dny přednastavené články. Na tomto táboře jsem byla poprvé v roce 2014 (jako tábornice). Minulý rok jsme se tam jely se sestrou podívat na jeden den. Vedoucí nám řekl, jestli bychom nechtěly jet za rok jako instruktorky. Souhlasily jsme. Takže tento rok jsme jely jako instruktorky u koní.

Hodně vedoucích jsme znaly z minula a s těmi ostatními jsme se seznámily ;).

V neděli se nejezdilo. Hrály se spíše seznamovací hry apod.
V pondělí dopoledne se jelo k rybníku. Odpoledne se hrály hry v lese a potom se trénovalo na louce. Někdo šel na lonž a na madla a někdo do sedla s vodičem, kteří chodili dokolečka a instruktor ve středu předcvičoval cviky, jako např. trhání jablíček apod. V pondělí jsem předcvičovala já. Večer byl táborák.
V úterý se šlo s druhým oddílem k rybníku. Odpoledne se znovu trénovalo.
Ve středu byl výlet na nedaleký hrad Roštejn. Já jsem nešla, bylo o jednoho koně méně (jel na oblastní mistrovství s kamarádkou a získali 1. a 2. místo! Borci :*!). Mezitím jsem pomáhala v táboře s přípravou oběda. Odpoledne byl znovu trénink a různé zábavné hry. Např. hledali v lese papírky s názvy ingrediencí, např. mléko, mouka, sůl apod. A my jsme dělaly v obchůdku a za papírky jsme jim dávaly dané ingredience. Bylo to super :D, zábava! Snad příští rok budeme zase v obchodě :D :). V noci ukradly vlajku :O :D! Našla se potom na marodce (ukradly ji starší instruktorky :D a přitom rozbily stožár :'D).
Ve čtvrtek se šlo s druhým oddílem na Roštejn. To už se vrátil koník a šla jsem také. Při čekání na děti jsem našla čtyřlístek :). Odpoledne byl poslední trénink. Dětem to na všech trénincích moc šlo a všechny cviky udělaly bez problémů :)! (I na procházkách.) Večer byl karneval, aneb vem si na sebe co najdeš :D. Téma bylo Trosečníci. Děti měly opravdu vymakané kostýmy.
V pátek jel celý tábor na výlet do nedaleké Telče. Večer bylo loučení, koncert a diskotéka.
V sobotu se odjíždělo, takže znovu loučení :(...

Byl to SKVĚLÝ týden plný zábavy a legrace! Poznala jsem mnoho nových skvělých lidí a potkala s těmi, které jsem znala. Potkala jsem se po roce s Luckou (zdravotnice) - kdo čte můj blog delší dobu, psala jsem o ní ZDE a ZDE. Je to úžasná osoba, mám ji MOC ráda. Jsem s ní v kontaktu a doufám, že se uvidíme, až pojedeme z Velké pardubické :*!


Moc se těším na příští rok :3!!!

Toto jsou moje fotky, omlouvám se za kvalitu, je to focené mobilem. Až budou fotky na webu, určitě dám odkaz ;).

Pastvina a koníci


Barunka, moc hodná kobylka, o kterou jsem se starala :*



"Makro" přes celtu :D



Barunky pohledem



Výhled :3



Barunka



Já s Barunkou <3




Příští článek bude s fotkami modelů a o novinkách, které se udály :).

Komentáře

Oblíbené příspěvky