Fotky a novinky

Ahoj, byla jsem fotit. Snad se vám budou fotky líbit :-). Fotky ZDE.


Od středy do čtvrtka jsme byli na mini dovolené v Praze.
Ve středu jsme se podívali do ZOO, viděli jsme malé slůně Maxíka, malé surikaty, mládě gorily, malého hrocha, tygry s masem a mé oblíbené žirafy :3. Bylo to super. Všechna zvířátka se nám pěkně předvedla ;). Večer jsme šli na Křižíkovu fontánu, kde bylo Labutí jezero! Bylo to nádherné :3 :3 :3!















Ve čtvrtek jsme šli na Václavské náměstí a potom na Staromák a Karlův most. To je naše trasa vždy, když jsme v Praze :). Cestou domů jsme se jeli podívat na Orlík. Cestou domů z Orlíku začalo strašně pršet, byly hromy, blesky. Byl takový liják, že jsme museli zastavit, protože v tom jet, bylo nebezpečné. Měli jsme vypnuté rádio a ani jsme se v autě neslyšely!!! Bylo to ještě víc, než když stříkáte hadicí do skla. Taťka říkal, že v takovém dešti snad ještě nikdy nejel. A to jezdí hodně. A u nás v tu dobu nepršelo :D! Pršelo, až když jsme přijížděli, ale za chvílu to skončilo.


Na druhou dovolenou, větší, jedeme od 7. do 13. srpna. Nevím, jestli tady budou články. To ještě promyslím. Jedeme do Rokytnice nad Jizerou. Cestujeme rádi po Česku. U moře jsme byly s Hančou jednou, v roce 2009 a měli jsme tam nejhorší počasí za 50 let (říkal domovník), takže nás to tak nějak odradilo a nechceme riskovat, aby zase počasí nevyšlo, a přeci jen, je to dálka. Takže rádi objevujeme české krásy :).


Jinak chodím na tenisové tréninky :3, moc mě to baví. Na další jdu v pátek :). Trenér říkal, že bych mohla reprezentovat naše město :). Ale to musí být ještě hodně tréninku, makat, makat, makat :). Baví mě to ;).

Na konci prázdnin uspořádá naše stáj jezdecké závody (27.8.). Těším se :), je to taková legrace, jen pro zábavu. Posedět se známými lidmi, se kterými se moc často nevidíme. Prostě pohoda :), je to super. Pořádá se to každý rok :).


Co máte ještě v plánu na prázdniny vy?
Mějte se krásně a ať vám prázdniny pomalu utíkají :)!

Komentáře

Oblíbené příspěvky