T-Mobile Olympijský běh a vyhlášení Dačického datla

Ahoj, toto je přednastavený článek. Teď jsem na koňském táboře a dělám instruktorku.

Ve středu, 22.6.2016, byl Olympijský den. Celé Česko běželo Olympijský běh. Naše škola se také zúčastnila, za což jsem moc ráda :3. Každý zúčastněný dostal náramek s mottem nejlepšího Československého atleta, Emila Zátopka ,,Nemůžeš? Přidej!" a pamětní list s podpisem paní Dany Zátopkové.

Zúčastnila se celá škola, první i druhý stupeň. Bylo to dobrovolné. Já jsem samozřejmě neváhala a zapsala se. Sport mne moc baví. Hlavní je se zúčastnit :).

Bylo to formou závodu. 1. stupeň běžel 1 km. My - 2. stupeň - jsme běželi 1,5 km. Běželo se krajinou, takže to bylo rozhodně lepší (aspoň pro mě), protože aspoň vidíte, kdy bude cíl a běžíte krajinou. Ne jen pořád dokola na stadionu :D. Doběhla jsem z holek na 4. místě.
Byla to moc fajn akce a jsem moc ráda, že jsem se jí zúčastnila. Dostala jsem náramek a pamětní list :).



Budu mooc držet palce našim sportovcům na LOH v Riu :)!!!



Ve čtvrtek, 23.6.2016, bylo slavnostní vyhlášení Dačického datla (každoroční soutěž žáků dačických škol v psaní na klávesnici). Bylo to opravdu hodně náročné. Několik hodin před ukončením jsem si ale udělala rekord a zvítězila jsem (i první v ZŠ v ČR). Nejvyšší odměnou mi nebyl nejvyšší stupínek, ale to, že jsem mohla reprezentovat naše město, školu, rodinu... (a na celosvětových soutěžích i zemi) A že mi věřili. Já jim to (doufám) vracela.
Nejlepší pocit je, když z mého úspěchu mají radost ostatní.
Byla to bohužel moje poslední soutěž v psaní na klávesnici :(.
Děkuji MOC všem, kteří mne v psaní podporovali!

Dostala jsem dort ve tvaru počítačové myši (byl moc dobrej :3). V koláži vidíte i můj diplom (zelený) za celosvětovou soutěž v tomto roce.



To je ode mě všechno :). Mějte se pěkně! Užívejte si prázdnin! Příští článek bude na 90% bleskovka :). Už dlouho nebyla, tak to trošku oživím :).


Komentáře

Oblíbené příspěvky