15 000 návštěvníků, Miky, diplom...

Ahoj, ve sváteční sobotu 28.10. tento blog překročil další velký milník - tento blog navštívilo již 15 000 návštěvníků!!!
Tuto informaci i se screenem (přesně 15 000 :-)) mi sdělil bloger Magicmax :-)! Moc ti děkuji a s dovolením zveřejním tvůj screen.


U Magicmaxe na blogu jsem se zúčastnila poznávačky animované postavy. Jako spousta ostatních jsem správnou odpověď uhádla (což vůbec nechápu, protože jsem tipovala :D) a dostala jsem pěkný diplom. Děkuji :-)!


V pátek jsme zapíjeli malého Mikuláška (já nepiju :D). Tak přikládám fotku :-).


Snad tento týden pojedu s kočárkem :-). Tak se těším.

Jinak o víkendu jsme měli taneční v sobotu (klasicky) i v neděli (za jeden vynechaný termín, kdy se v kulturáku konala jiná akce). V neděli jsme si nacvičovali slavnostní nástup a tance, které budeme tančit na prodloužené (ta je už v sobotu!). Tak přikládám fotku z neděle :-). Měla jsem zrovna sukni, ale šaty samozřejmě taky nosím ;-).


V pondělí u nás poprvé sněžilo :-)!!! Bylo to jen pár minut, ale pro nás to byla skvělá atrakce Smějící se (v biologii :D, podle učitelky jsme se prý vrátili do první třídy :D :D : ,,Dobře, tak se všichni koukněte z okna, že sněží. A můžeme pokračovat.")
Jsme cca 500 m.n.m., takže to hned roztálo, ale první sníh je první sníh :D. A co vy? Už u vás sněžilo?

To je pro dnešek vše.
Mějte se krásně a zatím ahoj!

Komentáře

Oblíbené příspěvky