5. narozeniny blogu!

Ahoj, dnes je to přesně 5 let, co jsem si založila tento blog :)! Tééda, to je doba :)). Chtěla bych Vám moc poděkovat, že sem chodíte, čtete články a komentujete. Moc si toho vážím. DĚKUJI!!!

Související obrázek


Tento blog jsem založila za účelem modelů. Teď je to spíše deníčkový blog o mém životě, ale taky sem tam přidám nějaké fotky modelů :). Stále je mám, dívám se na ně a nechci se jich zbavit

Za tu dobu, co mám tento blog, jsem napsala 626 článků (včetně dnešního)! Wow, tak to je pořádné číslo :D. Doufám, že se mé psaní od mých začátků zlepšilo a můj blog se Vám čte dobře :).
Je skvělé podívat se do historie, co jsem jaký den dělala :).
Měla jsem takové chvíle, že jsem chtěla přestat, ale nakonec jsem si to vždycky rozmyslela :). Už nepíšu tak často jako v minulosti (kdy jsem psala skoro každý den :D), ale snažím se napsat aspoň jeden článek do týdne.
Bohužel, blog je v zapomnění, hodně lidí skončilo, nebo se přesunulo na jinou adresu. Je to škoda, protože si myslím, že je to super místo na sdílení svých zážitků. Jsou tu suproví lidé.
Už před nějakou dobou jsem překročila milník 16 000 návštěvníků! Chtěla bych Vám za to moc poděkovat! Už dlouho jsem to měla v plánu napsat, ale vždycky jsem na to zapomněla :D. Tak si myslím, že k 5. narozeninám se to hodí :). Přikládám screen. Přesných 16 000 jsem bohužel nestihla.


Děkuji moc za přízeň a doufám, že se ještě dalších narozenin dočkáme ;)). Nehodlám končit! Psaní mě moc baví.

Komentáře

Oblíbené příspěvky