Kolo a tenis

 Ahojky, co děláte v těchto teplých letních dnech :)? Já jsem se v sobotu vydala s rodiči na cyklovýlet do Slavonic, kde se konal nejen filmový a hudební festival Slavonice Fest, ale také tradiční bojová ukázka Přepadení řopíků.

Jelikož jsou Slavonice přesně na hranicích s Rakouskem, dochovalo se i několik řopíků, tudíž se v pevnostním areálu tradičně koná tato akce, která má připomenout život v pohraničí před a při 2. světové válce. Akce se vydařila, vyšlo krásné počasí. Jelikož jezdím ke Slavonicím na koně, stavila jsem se také u koníků. Odtud pár foteček :-) celkem jsme ujeli přes 40 km a vrátili se krásně spálení opálení :))

S obříkem Vlastíkem, který je 15x těžší než já :D


Je to mazel :) <3

Od pondělí do pátku máme tenisový kemp. Intenzivní tříhodinové tréninky. Vyšlo krásné počasí, za což jsme rádi. Je to ale makačka. Už po prvním dni mě strašně bolela stehna (tak snad co bolí, to sílí :D). No jo, holt se ozval nejen sobotní výlet, ale také tréninky, které jsem mívala 4x v týdnu. Dokonce jsem takový magor, že v pondělí a ve středu jsem vstávala v 7 hodin, abych stihla vlak v 8 na koně, tam poklidila, vyčistila, vzala koně na procházku, o půl 12 přijela domů, kde si dala rychlý oběd a hurá ve dvě na tenis. Po páté příjezd domů a jsem úplně grogy :D. Dávám si toho moc, musím trošku zpomalit. Postupně se přidávalo i rameno a zápěstí. Pravidelně mažu konopnou mastí, naštěstí pomáhá :D. Zítra máme poslední den - budeme hrát zápasy. Tělo už je unavené, dělám zbytečně více chyb, než na začátku týdne, ale to se asi není čemu divit. Zkusím ze sebe zítra dostat maximum, aby to dobře dopadlo :). Večer pak mám brigádu - prodej občerstvení na koncertě. V sobotu nás čeká let vrtulníkem nad naším městem, který jsme dostaly se ségrou ke dvacetinám. Moc se těšíme :)! Potom pojedu na koně (abych se náhodou nenudila :D). Teď jdu péct bábovku (13. buchta za prázdniny :D), tak snad bude chutnat :).

Jinak se nám vrátila ségra z Turecka, kde byla 10 dní. Poprvé letěla, poprvé sama v cizí zemi. Zvládla to na jedničku. Má můj obdiv. Jelikož má také blog (už na něj nepíše), přemlouvám ji, aby o tomto výletě napsala článek. Přivezla si nejen spoustu zážitků, ale také plno fotek. I když už nám dělala přednášku, stejně bych chtěla, aby něco napsala. Bude to mít na památku. Myslíte, že byste si článek přečetli :)?

To by bylo pro dnešní článek vše. Díky moc za přečtení! Těším se na Vás u dalšího článku :) Mějte se krásně a užívejte léta <3 

Komentáře

  1. Tak to máš perné dny! Budeš po prázdninách úplně namakaná! :D
    Určitě ať ségra něco sepíše, když mi dáš odkaz, ráda si ho přečtu. Třeba to ségru zase nakopne k blogování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, snad to bude poznat, že jsem makala :D
      Jestli něco napíše, určitě sem přidám odkaz :) díky za případné přečtení.
      Leník

      Vymazat
  2. určitě bych si článek od tvé sestry přečetla :) já ještě také nikdy neletěla a v takové zemí nebyla, zajímaly by mě její pocity, zkušenosti a tak :)

    koukám, že máš prázdniny pěkně nabyté :) hlavně nezapomeň i odpočívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem ještě nikdy v Turecku nebyla. Snad něco napíše :)
      Jo jo, je potřeba si občas odpočinout :D
      Leník

      Vymazat
  3. Páni, tak to toho máš opravdu hodně, nebylo by špatné i trošku zpomalit a odpočinout si :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, odpočinek je potřeba, nesmím ho zanedbávat :)
      Leník

      Vymazat
  4. Ty bláho, tak ty se nenudíš, já teda koukám, co všechno stíháš! :) Fotky jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tříhodinové tréninky zní jako pořádný masakr - obzvlášť je-li takové horko :D Doufám, že ségra něco napíše, upřímně trochu bych se bála jet sama a ještě do Turecka...pmožná je to klišé, ale považuju bezepčnější třeba tady Polsko, co je vedle, přece jen Turecko, i když je evropské....asi bych si na to fakt netroufla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to fakt masakr :D ještě každý den a to počasí, to tomu fakt nepřidá :D
      Také bych se bála... Čekala tam na ni sice kamarádka, ale stejně, měly se vidět poprvé v životě. Hlavně, že to dobře dopadlo :)
      Leník

      Vymazat
  6. To je krása, ti koníci, hned bych se také svezla. U nás není tak moc letní počasí, naštěstí, takže se dá normálně fungovat, ale občas to zamrzí, třeba když jsme u moře.
    To Turecko, to je odvaha, opravdu, sama bych tam asi nejela, ani mě moc neláká, protože vím, jak tam zachází se ženami a nechci to podporovat. Věřím ale, že si to užila a je to jistě krásná země :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že bydlíš tak daleko, hned bych tě za nimi vzala :) Občas jsou ta vedra náročná, ale to přece k létu patří. Nechci si stěžovat, jsem ráda, že je hezky :)
      Také bych se bála... Jak jsem psala nahoře, čekala tam na ni kamarádka, ale stejně, měly se vidět poprvé v životě. Bála jsem se stejně, o ni, aby vše dobře dopadlo. Naštěstí jo, tak jsme moc rádi :)
      Leník

      Vymazat
  7. A ty jsi ještě neletěla?

    Já byl s přítelkyní v září v Řecku, pro ni to byla taky letecká premiéra. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, ještě jsem neletěla :)

      Vymazat
    2. Tak snad to příští rok konečně napravíš. Věřím, že i pro tebe to bude velký zážitek. :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky