Severní Čechy 1/4

 Ahoj, v následujících čtyřech článcích Vás provedu severními Čechy, které jsme se spolužačkami navštívily na začátku června. 

Cestovaly jsme od úterý do pátku. V úterý jsme navštívily vyhlídku Máj, kde bohužel pršelo. I tak to byla parádní podívaná. 



Ve středu jsme měly na programu Okoř, Říp a Hazmburk. V úterý nám sice počasí nepřálo, od středy do pátku ale bylo nádherně. Na Okoři jsme byly ještě před otvíračkou, takže jsme se pokochaly jen zvenku. 


Parádní značka :D




Za scénou :D

Říp mě bohužel zklamal. Čekala jsem shora nějaké výhledy, pouze kaplička a okolo stromy. Výhledy byly aspoň po cestě nahoru. 


Výhledy jsme si vynahradily na Hazmburku, kde bylo krásně vidět České středohoří


























Všechny fotky najdete tradičně na rajčeti 🍅 ZDE. V dalším článku se podíváme na Tiské stěny a Mariinu vyhlídku :). Mějte se fajn! 

Komentáře

  1. Na všech těchto místech jsem byla. Hazemburk je naprosto fenomenální. Krásné místo a ještě krásnější výhled :-) Říp mě taky moc nezaujal. Ale vzpomínky na to mám skvělé - moje mamča to vyšla i sešla v žabkách - nechápu! :D Jinak moc krásné fotky, tyto místa jsou ode mě kousíček a Ústecký kraj na vyhlídky je opravdu nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V žabkách? :O Klobouk dolů! Ségra mě varovala, že tam vede strašný krpál. Viděla jsem tatínka tahat kočár, chudák :D. Moc děkuji za pochvalu =) souhlasím, máte to tam krásné! :)

      Vymazat
  2. Ty jsi úžasná cestovatelka! Nohy mě bolí za tebe :D.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou krásné fotky, musely to být nádherné výlety :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Terko :)! Bylo tam krásně, rozhodně doporučuji, až mimčo povyroste :)

      Vymazat
  4. Tam tam je to opravdu nádhera, krásné fotky ♥ Dobré vědět, že Říp není nic moc, byl na mém cestovatelském seznamu, ale asi tam nějak nepotřebuju už :D Ostatní místečka vypadají zajímavěji, díky za tipy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zklamal mě a i ségru, která tam byla pár let zpátky, tak snad nebudeš litovat, když ho nenavštívíš :D. Ostatní místa byla parádní, rozhodně doporučuji :)

      Vymazat
  5. Ty fotky s květinami, ty výhledy... úžasné, krásné, famózní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné. Ani jedno místo jsem nenavštívila.

    OdpovědětVymazat
  7. Na Řípu jsem byl v rámci cyklotoulek s kamarády v létě 2020. Pokud chceš na Řípu dobré vyhlídky, jdi od vrcholu směrem na sever, tam to stojí fakt za to!
    Odkaz zde: https://mapy.cz/s/gafelopela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to jsem vůbec nevěděla! Díky moc za tip :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky