Safari Resort

 Ahoj, v dnešním článku bych Vám chtěla ukázat fotky ze Safari Resortu Hluboká u Borovan, který jsem navštívila se ségrou, tetou, strejdou a bratrancem.

Jedná se o safari/zoo, kde najdete jeleny wapiti, daňky, muflony, prasata, koně, ovce, kozy, velbloudy, jaky, lamy, texaský dvourohý skot a další. Za kozami si můžete vlézt do výběhu, nebo se svézt po oboře. V areálu se nachází dětské hřiště s prolézačkami, skluzavkou, skákací bublina apod., restaurace a rybník, kde si můžete zachytat. Bratranec toho využil a za necelé 2 hodiny chytil 6 kaprů a velkého amura! Restaurace mě bohužel zklamala. Porce byly pouze dětské a ceny jako za normální velkou porci. Jinak se nám resort líbil. Vyšlo skvělé počasí. Zvířátka mají velké výběhy. Jízda po oboře neměla chybu. Škoda jen, že nebylo ještě více druhů zvířat, ale pro rodiny z větších měst určitě parádní výlet za zvířátky. Navštívili jste někdy tento resort, nebo něco podobného? Všechny fotky najdete klasicky 🍅 ZDE.






























V tuto dobu jsem na táboře. Až přijedu, napíšu, jaké to bylo. Příští článek bude o tenisové sezóně a další o výletech po našem okolí. Děkuji za přečtení. Mějte se krásně! :) 

Komentáře

  1. Na tomto místě jsem nikdy nebyla! Vypadá ale na výlet třeba s dětmi docela fajn :)
    Užij si tábor!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, s dětmi je to moc fajn :). Děkuji, tábor byl super. Brzy vyjde článek :)

      Vymazat
  2. To musel být úžasný výlet, nejvíce se mi líbí fotky těch prasátek ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to pěkné :) prasátka byla roztomilá, ale hrozně kvičela :D

      Vymazat
  3. Škoda, že tam nemáš fotku, jak vypadala ta dětská porce jídla, to by mě docela zajímalo. 😁 Jinak krásné fotky. 😎

    OdpovědětVymazat
  4. Krása <3 v zoo som nebola už sto rokov :D Uži si tábor! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Tábor se povedl, chystám článek :)

      Vymazat
  5. Naši kluci nikdy na ZOO nebyli, spíš to pro ně bylo utrpení :D. Snad z toho vyrostou a se svými dětmi si návštěvu zvířátek jednou užijí :).

    OdpovědětVymazat
  6. o tomto místě jsem neslyšela, ale vypadá úžasně :) dle fotek to vypadá na krásné prostřední a skvělé dobrodružství :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem o tomto místě slyšela nedávno poprvé. :)

      Vymazat
  7. Pěkné místečko a krásné fotky :) Ještě jsem tam nikdy nebyla, ale určitě by se mi tam líbilo a to lovení ryb bych chtěla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až sem někdy pojedeš, určitě navštiv! Rybolov je bezplatný :) (možná se platí půjčení prutu, to ale nevím, měli jsme vlastní)

      Vymazat
  8. Jako vždy máš krásné fotky :D Je škoda, že tam nemají více zvířátek, ale i tak je to slušný počet :D A to jídlo by mě asi naštvalo, protože mít jenom dětské porce za normální cenu...zlaté jídelny, kde si mohl člověk jít přidat xDD Musím předat tip strýcovi a tetě, ti se letos s dětma chystají výletovat po Jížních Čechách, tohle by je mohlo bavit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu :) <3 Jo jo, toho jídla byla velká škoda :/ Určitě tip předej, jestli navštíví, dej vědět, jak se jim tam líbilo :)

      Vymazat
  9. Nikdy jsem tam nebyla. Jediné Safari co jsem zažila bylo ve Dvoře Králové :D

    OdpovědětVymazat
  10. Takové výlety mám nejradši :). Moc pěkné fotečky :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky