Co je u mě nového

Ahoj, tento článek bude takový informační/deníčkový.
Tento týden jsem měla volnější. Často jsem jezdila na koně. Nevěděla jsem, kdy se Jurášek narodil, ale včera jsem to zjistila. 12.7.2003 ,,Jéé, předevčírem!" řekla jsem včera :-). Tak jsem za ním hned běžela a opožděně mu popřála vše nejlepší ke 14. narozeninám :-) :-*! Docela se divil, co blbnu :D, že se na něj tak sápu :D. (Nemá rád, když mu někdo dává pusu na čumák :D, tak mu vždy po vyjížďce dám na ucho, protože když jsem mu jednou chtěla dát pusu na čumák, tak prudce uhnul a málem mi vyrazil rovnátka :D. Ale někdy si to nechá - vyjímečně :D)
Jak jsem psala nedávno, že mám jít na trénink tenisu, tak ten nakonec nevyšel, ale vyšlo to včera!
Kdo čte můj blog pravidelně, ví, že jsem vždy o prázdninách chodila na tenisové tréninky. Trenér je už ale bohužel pořádat nebude, tudíž jsem hledala někoho jiného. Našla jsem jednoho známého, který bydlí v nedaleké vesnici (tam i trénuje. PS. Potkala jsem ho i na Fed Cupu a říkal, že bych k němu mohla jezdit trénovat).
Byla jsem tam ještě s jedním klukem, kterého jsem znala od vidění, protože chodil také k tomu trenérovi, jako já. Prvně jsme hráli s trenérem každý sám, aby se kouknul, jak nám to jde. Potom jsme hráli my dva proti němu. Vždy házel na jednoho z nás míček. Trénink trval hodinu a půl, což je docela záhul (jsem zvyklá na hodinu :D). Říkal, že jsme na stejné úrovni, takže bychom mohli chodit hrát spolu, když nebude trénink. Takže jsme si na sebe vzali kontakt. Bydlí ve stejném městě, takže bychoim tam mohli chodit na kurty. Jsem za to moc ráda, protože jsem dlouho hledala nějakého parťáka :-).
Hrajeme na antuce, na kterou jsem zvyklá (na tréninky o prázdninách jsem hrála také na antuce). Takže zase po roce na milované antuce (to se docela i rýmuje :D).
Znovu tam jdu příští pátek, tak doufám, že se vše bude zlepšovat :-). Držte mi prosím palce!

Zítra dopoledne jdeme převzít klíče a poslechnout si instrukce na věž, na které budeme příští týden. Už se těším. Bude to určitě zajímavé! Pak napíšu samozřejmě článek :-).

Mějte se krásně, užívejte prázdniny!

Komentáře

Oblíbené příspěvky