Distanční jízda Mutišov

Ahoj, v neděli 6.5. se u nás ve stáji konala distanční jízda (ve dvojicích se jede po určené trase na čas). Trasa se označovala ve čtvrtek a v pátek. Byla dlouhá cca 8 km. Překážky se stavěly v sobotu. V neděli byl začátek v 11 hodin, my jsme tam ale byli už od čtvrt na devět. Napsala jsem startovní listinu, připravili jsme občerstvení, vyčistili naše koníky a čekali na soutěžící :). Dohromady bylo 13 dvojic! V 11 hodin náš trenér pronesl pokyny k trase a v 11:20 mohla vyjet první dvojice. Já jsem startovala (po 15 minutách), měřila čas, apod. Jela jsem až jako poslední (ve 14:15). Jela jsem zase s Luckou, jako minule :). Bylo to moc fajn! Hrozně jsme si to užily. Koníci krásně šlapali :). Po našem příjezdu bylo vyhlášení. Byli jsme sedmí.
Počasí vyšlo nádherně! Když jsem si ve dvě připravovala Jurdu, už jsem byla ze sluníčka totálně vyřízená, ale na trase jsem na to úplně zapomněla :).
Byla to skvělá akce. Všichni jsme si ji maximálně užili :). Přikládám fotky. Kdo by chtěl vidět všechny, jsou na FB našeho klubu (Hafling Club Mutišov).

Lucka zaplétá Juráškovi ocas

S Luckou na trati



Na vyhlášení

Náš tým

A na závěr přikládám fotky s Jurdou <3



Komentáře

Oblíbené příspěvky