Oblíbené blogy 1/2

Ahoj, v těchto dvou článcích bych vám chtěla podrobněji představit mé oblíbené blogy, kam vždy ráda zavítám :-).

Se Sončou jsem se poznala na Globe Games v Třebíči. Je to skvělá kamarádka, která píše o svém životě na vysoké, dostizích ale hlavně o svém ptačím kamarádovi Eddiem. Eddie je káně Harrisova. Také jsem ho měla možnost vidět. Jsou to skvělá dvojka, mám je moc ráda! Určitě na jejich blog zavítejte :-). Dozvíte se spoustu informací (nejen) o dravcích.

Kája je vynikající blogerka. U ní najdete články nejen o jejím novém pejskovi, ale také o své práci (učitelka na 1. stupni ZŠ), výletech, kavárnách, čajovnách a spoustu dalšího :-). Určitě se na její blog koukněte!

Maruška píše velmi povedené recenze knížek. Je to vášnivá čtenářka a doporučí Vám nejednu skvělou knihu :-). Její blog doporučuji nejen vášnivým knihomolům.

David píše hlavně o svém velkém koníčku, který je i jeho prací - železnice. Nedávno psal železničního průvodce - článek, ve kterém všechny seznámí s lidmi pohybujícími se u vlaků, co komu patří apod. Velmi zajímavé čtení nejen pro nadšence vláčků :-).

Peťulda (odkaz na blog)
Péťa je pětiletý velmi šikovný klouček, který v roce 2015 prodělal těžkou autonehodu, při níž přišel o tatínka. Sám je připoután na invalidní vozík, pomáhá mu Bastík (čtyřnohý kamarád z Helppes). Maminka prodělala také četná zranění, musí chodit na kontroly. Je mi jich hrozně líto. Oba jsou strašně moc stateční. Nejednou jsem jim psala email. Maminka Monika píše o jejich každodenních událostech, radostech, rehabilitačních cvičení apod. Oba jsou moc silní a já jim hrozně moc držím palce!

Hruška (odkaz na blog)
Hruška píše o svým cestách po celém světě. Na její články se můžete těšit každou sobotu v 15 hodin. Nedávno přednášela na vysoké škole! O tom má také článek, i s odkazem na stream. Hruška je skvělá osůbka, ještě jsem ji nepotkala osobně, ale plánujeme to a moc se na společné setkání těším :-). U ní najdete spoustu legrace, kvalitního počtení a dobrodružství z různých koutů světa.

Hogreta (odkaz na blog)
Hogreta píše o svém vztahu s Vietnamcem, se kterým je od října vdaná. Najdete u ní celou rubriku, kterou věnovala této národnosti. Je to moc zajímavé a moc doporučuji k přečtení :-).

Karol Dee (odkaz na blog)
Její blog je věnovám hlavně zvířecím mazlíčkům. Kočkám a pejskům. Nejdete u ní spoustu zajímavých informací ohledně těchto domácích mazlíčků.

Aleš je průvodce na hospitálu Kuks. Jeho články jsou hlavně z tohoto soudku. Najdete u něj velmi kvalitní čtení. S Alešem máme v plánu, že se o prázdninách na Kuksu sejdeme. Tak snad to vyjde! Moc se těším :-). Určitě na jeho blog zavítejte. U jednoho článku určitě nezůstanete ;-).

Komentáře

Oblíbené příspěvky