Oblíbené blogy - BONUS

Volné pokračování dvou minulých článků.

Také ráda navštěvuji blogy sportovců, o sportovcích. Zde jsou některé z nich:

Zuzana Hejnová (odkaz na web)
Zuzka - moje oblíbená sportovkyně :-). Na jejím webu najdete články o nadcházejících závodech, tréninzích apod.

HESU je akademie Zuzky Hejnové. Tato akademie pořádá každoročně několik kempů s touto atletickou hvězdou. Na těchto kempech jsem byla dvakrát. V říjnu pojedu potřetí. Moc se těším <3! Na tomto webu najdete nejen akce, pořádané touto akademií, ale také novinky z HESU Elite - což jsou elitní mladí sportovci, které akademie HESU podporuje.

Zdravě bez překážek (odkaz na web)
Zuzka společně s Andy píší o zdravém životním stylu. Na této stránce najdeme spoustu zdravých receptů, stravovací návyky, rozhovory s ostatními sportovci a spoustu dalšího. Tato stránka je i na Facebooku nebo Instagramu (název je stejný).

Andy má také svůj vlastní web. Píše o cvičení, běhu... Jak s ním začala a dopracovala se až k půlmaratonu. Píše různé výzvy apod. Moc zajímavé čtení :-).

Barbora Závadová (odkaz na web)
Bára je česká plavkyně. Je velmi úspěšná, byla také na OH v Riu. Půl roku trénovala v Austrálii. Nedávno se vrátila. Nejen o životě v Austrálii můžete číst na jejím webu.

Elitavers (odkaz na web)
Elitavers je sportovní akademie v Jihlavě jednoho mého kamaráda. Tato akademie pořádá kroužky pro děti. Jde hlavně o plavání. Akademie také pořádá různé sportovní akce v Jihlavě. Nedávno pořádala Olympijský běh v Jihlavě. Na podzim se poběží 10ti kilometrový Koloběh, na který se moc těším, protože prvního ročníku jsme se s Hančou účastnily a bylo to moc fajn :-). O prázdninách akademie pořádá příměstské tábory, kde se děti setkají nejen s plaváním a atletikou, ale i s jinými sporty a spoustou zábavy. Podívejte se, jak se jejim malým svěřencům daří a sport je baví :-)! Tak by to mělo vypadat všude.

Bez frází (odkaz na web)
Web, kde vybraní sportovci popisují své životní příběhy. Hezké, někdy bohužel i smutné čtení.

Atletika (odkaz na web)
Oficiální stránky atletiky, kde najdete výsledky, hodnocení, nadcházející události, rozhovory s atlety a spoustu dalšího.

Biatlon (odkaz na web)
Oficiální stránky českého biatlonu. Web obsahuje nejen články o Světovém poháru, ale také o Českém poháru, kde závodí můj oblíbený klub Staré Město pod Landštejnem. Najdete tam o tomto klubu (v rubrice Domácí) také hodně. Jsou skvělí a moc úspěšní. Opakovaně vyhrávají závody ČP a vedou žebříček hodnocení klubů. V září se zde uskuteční MČR žactva v letním biatlonu. Moc se těším :-).

To je z mých oblíbených blogů vše. Když se objeví nějaké další stránky, tak určitě přidám další článek :-).
Doufám, že se Vám články tohoto typu líbily a budu moc ráda, když některé navštívíte.

Komentáře

Oblíbené příspěvky